Football Talk

Ταξιδεύει για το Ριάντ ο Ρονάλντο, την Τρίτη η παρουσίαση μπροστά σε 30.000 θεατές! (video)

Ταξιδεύει για το Ριάντ ο Ρονάλντο, την Τρίτη η παρουσίαση μπροστά σε 30.000 θεατές! (video)
Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας αναμένεται σήμερα (2/1) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την Αλ Νασρ να παρουσιάζει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ την Τρίτη (3/1) μπροστά σε 30.000 θεατές!

Έτοιμος για τον τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ταξιδεύει για το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, με τη νέα του ομάδα, Αλ Νασρ να τον παρουσιάζει την Τρίτη (3/1) αφού ολοκληρώσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο 37χρονος άσος θα φτάσει στο Ριάντ το βράδυ της Δευτέρας και την επόμενη μέρα θα παρουσιαστεί επίσημα μπροστά σε 30.000 θεατές στο «Mrsool Park», με την υποδοχή που ετοιμάζεται να μην έχει προηγούμενο!

Μάλιστα ο ίδιος ο CR7 έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το jet που τον μεταφέρει στην αραβική πόλη μέσω video στο Instagram λέγοντας «Γεια σας παιδιά, τα λέμε σύντομα»!

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο με την Αλ Νασρ ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα γίνει, ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Ταίε για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας την Πέμπτη 5/1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0