Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Περίμενε 40 μέρες ένα τηλεφώνημα από τη Ρεάλ που δεν ήρθε ποτέ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Περίμενε 40 μέρες ένα τηλεφώνημα από τη Ρεάλ που δεν ήρθε ποτέ!
Ο «Marca» αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο διαπραγματευόταν με την Αλ Νασρ για την υπογραφή του συμβολάιου του και έψανε την επόμενη ποδοσφαιρική του... στέγη, περίμενε μία κίνηση της Ρέαλ. Ένα τηλεφώνημα που δεν ήρθε ποτέ όμως.
Με το.... ακουστικό στο χέρι φαίνεται πως ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν βάλει την υπογραφή του στο «μυθικό» συμβόλαιο της Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και περίμενε μην τυχόν και... συνδεθεί με Μαδρίτη. Η Ρεάλ όμως δεν έκανε κάποια κίνηση και εκείνος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένο αθλητής στην ιστορία.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς λοιπόν και τη «Marca», ο CR7, ο οποίος είχε προπονηθεί και στο «Βαλντεμπέμπας» μετά το Μουντιάλ, περίμενε 40 μέρες κάποιο σήμα επανασύνδεσης με τη «βασίλισσα». Οι... μερένγκες όμως δεν έδειξαν την ίδια ζέση και αυτό φάνηκε και από τη δήλωση του Κάρλο Αντσελότι, στη συνένετυξη Τύπου της περασμένης Πέμπτης. 

«… είμαστε πλήρεις, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία μεταγραφή τον χειμώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός και ουσιαστικά έκλεισε οριστικά την... πόρτα επιστροφής στον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0