Football Talk

La Liga: Aκόμη μία νίκη 4αδας για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, το γύρισε στο 89' η Βιγιαρεάλ!

La Liga: Aκόμη μία νίκη 4αδας για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, το γύρισε στο 89' η Βιγιαρεάλ!
Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ επέστρεψαν με νίκες στην επανέναρξη της La Liga κόντρα σε Οσασούνα και Βαλένθια αντίστοιχα. Οι Βάσκοι βρίσκονται, πλέον, μόνοι τους στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» ξαναμπαίνει σε ευρωπαΪκή τροχιά μετά από μία μεγάλη ανατροπή που ολοκληρώθηκε στο 89΄ με σκόρερ τον Φόιθ!

Tο πρόγραμμα της La Liga για τη 15η αγωνιστική έκλεισε με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Σοσιεδάδ - Οσασούνα και Βιγιαρεάλ - Βαλένθια.

Η Βασκική ομάδα έκανε το καθήκον της απέναντι στην Οσασούνα και επικράτησε με 2-0, ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση της La Liga, πάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τελικές, αλλά να δημιουργούν λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες. Τα γκολ για την ομάδα του Νταβίντ Σίλβα πέτυχαν ο Μέντεζ στο 22ο λεπτό και ο ίδιος ποδοσφαιριστής μοίρασε ασίστ για το γκολ του Σόρλοθ στο 64ο λεπτό, σφραγίζοντας την σημαντική νίκη της Σοσιεδάδ.



Η Βιγιαρεάλ ανέτρεψε το εις βάρος της 0-1, από το πέμπτο γκολ του Καβάνι στο ισπανικό πρωτάθλημα, και επικράτησε των «νυχτερίδων» στο «Κεράμικα» με 2-1.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" μπορεί να μην κυριάρχησε, καθώς το ματς ήταν ισορροπημένο, ωστώσο κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς.

Αρχικά στο 45' ο Τσουκουέζε έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ωραίο τελείωμα στο 45' και στο 88' ο Φόιθ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά στο 88ο λεπτό.






Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής στη La Liga:


Πέμπτη 29/12

 

Χιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο 2-2

Ρεάλ Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Έλτσε  2-0

Παρασκευή 30/12

Χετάφε – Μαγιόρκα  2-0

Καντίθ – Αλμερία  1-1

Θέλτα - Σεβίλλη  1-1

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Σάββατο 31/12

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ  1-1

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα 2-0

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0