Football Talk

Πούχατς: «Ενθουσιασμένος με τον Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας μου είπε τα πάντα για τον σύλλογο»

Πούχατς: «Ενθουσιασμένος με τον Παναθηναϊκό, ο Μπακασέτας μου είπε τα πάντα για τον σύλλογο»
Οι πρώτες δηλώσεις του Τιμοτέους Πούχατς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Τιμοτέους Πούχατς είναι κι επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Πολωνός μπακ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, παραχώρησε δηλώσεις στο PAO TV όπου αναφέρθηκε στο μεγαλείο του συλλόγου, για τους ανθρώπους που επικοινώνησε προτού πάρει την τελική απόφαση, αλλά και τους στόχους του με την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πούχατς:

Πρώτη αντίδραση όταν έμαθε για τον Παναθηναϊκό: 

«Η πρώτη αντίδραση μου και της οικογένειάς μου ήταν ενθουσιασμός γιατί γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό, ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Ήμασταν ενθουσιασμένοι και περιμέναμε μέχρι να έρθουμε σε επικοινωνία με τον σύλλογο. Για μένα είναι σημαντικό να βρεθώ στο γήπεδο, οπότε ήμουν χαρούμενος. Πίστευα μέσα μου ότι θα τελειώσει σύντομα, όπως και συνέβη».

Για το αν συγκέντρωσε πληροφορίες πριν έρθει στην Ελλάδα

«Κάλεσα τον Μπακασέτα για να με ενημερώσει για το σύλλογο και μου είπε όσα ήξερε για τον Παναθηναϊκό, όντας Έλληνας. Επίσης μίλησα με έναν συμπαίκτη μου στην εθνική ομάδα της Πολωνίας, ο οποίος γνωρίζει τον Βαζέχα, τη θρυλική μορφή του Παναθηναϊκού. Και αυτός μου μίλησε για την ιστορία του Παναθηναϊκού, για τους φιλάθλους, για την πόλη».

Για τους προσωπικούς του στόχους: 

«Έχω παίξει αρκετές φορές ως δανεικός, ακόμα και στην Πολωνία όταν ήμουν νεότερος. Πάντα ήταν ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό. Στην Πολωνία ήμουν σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και κερδίσαμε την άνοδο. Στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μάχεται για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, οπότε προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0