Football Talk

Βαριά ήττα για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη με 4-1 στην έδρα της Καραγκουμρούκ!

Βαριά ήττα για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη με 4-1 στην έδρα της Καραγκουμρούκ!
Με άσχημο τρόπο «έκλεισε» το 2022 η Τράμπζονσπορ αφού υπέστη μία βαριά ήττα από την Καραγκουμρούκ με σκορ 4-1. Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Μανώλης Σιώπης, σε ολόκληρο το 90λεπτο ο Τάσος Μπακασέτας.

Η Τράμπζονσπορ ήταν το μεγάλο φαβορι της αναμέτρησης κόντρα στην Καραγκουμρούκ, αλλά δεν επιβεβαίωσε σε κανένα σημείο του αγώνα αυτό τον τίτλο. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας υπέστη μία ήττα σοκ με σκορ 4-1 και παρέμεινε στους 26 βαθμούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Οζντόεφ, αλλά ο Μπάρτρα ισοφάρισε στο 20'. Ωστόσο η Καραγκουμρούκ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 34' με τον Φάμπιο Μπορίνι, ενώ η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο σκόρερ της Τράμπζονσπορ στο 45+3' έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Παρά το μειονέκτημα, οι παίκτες του Αβτσί έψαξαν την ισοφάριση, με τον Σιώπη να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου στην ανάπαυλα. Μάλιστα, στο 56ο λεπτό, ο Μάξι Γκόμες κέρδισε την αποβολή του Κόλεϊ και επανέφερε την αριθμητική ισορροπία στο χορτάρι. Μάλιστα, από το φάουλ που κέρδισε η Τράμπζονσπορ στη φάση, ο Αχμέτ Σεν απέκρουσε με δυσκολία την εκτέλεση του Μπακασέτα, ενώ ο Τρεζεγκέ, που πήρε το ριμπάουντ δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να σκοράρει!

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία των πρωταθλητών Τουρκίας, με τον Αχμέτ Σεν να πραγματοποιεί ακόμα μία καίρια επέμβαση σε μακρινό σουτ του Μπακασέτα. Κι ενώ η Τράμπζονσπορ έδειχνε ότι μπορεί να ισοφαρίσει, η Καραγκουμρούκ «χτύπησε» στην αντεπίθεση, με τον Μπορίνι να δημιουργεί για τον Ρίτσι, ο οποίος πέτυχε το 3-1.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι βρήκαν και τέταρτο γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση  των 90' με τον Κουασί να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» στο 87'.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0