Football Talk

Με τρομερή ασίστ του Μπακασέτα πήρε το ντέρμπι η Τράμπζονσπορ κόντρα στη Φενέρ! (video)

Με τρομερή ασίστ του Μπακασέτα πήρε το ντέρμπι η Τράμπζονσπορ κόντρα στη Φενέρ! (video)
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος ξεκλείδωσε την άμυνα της Φενέρμπαχτσε και έδωσε ασίστ στον Μάξι Γκόμες, η Τράμπζονσπορ επικράτησε με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τουρκία.
Η Τράμπζονσπορ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Τουρκία, καθώς επικράτησε με 2-0 της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε και μείωσε την διαφορά τους στους τρεις βαθμούς.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του καθώς με δική του ενέργεια στο 61' προήλθε το πρώτο γκολ που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με μία φανταστική μπαλιά έβγαλε τον Μάξι Γκόμες στην πλάτη της άμυνας της Φενέρ και εκείνος με εύστοχο πλασέ έκανε το 1-0.

Αυτή ήταν η ένατη ασίστ για τον Μπακασέτα την φετινή σεζόν ενώ μετράει και ισάριθμα γκολ. Η Φενέρ από το 57ο λεπτό αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κρέσπο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, ο Τρεζεγκέ διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0