Football Talk

Μίτσελ: «Χάμες και Φορτούνης μπορούν να παίξουν μαζί!»

Μίτσελ: «Χάμες και Φορτούνης μπορούν να παίξουν μαζί!»

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο ο Μίτσελ, ο οποίος μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, το τελικό 4-1 και την συνύπαρξη των Χάμες Ροντρίγκες και Κώστα Φορτούνη στην ίδια ενδεκάδα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως επέστρεψε μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Ατρομήτου για το Κύπελλο Ελλάδος και ικανοποίησε τον Μίτσελ.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα αλλά και στην συνύπαρξη Χάμες – Φορτούνη στην ίδια ενδεκάδα.

Αναλυτικά, ο Μίτσελ είπε:

Τον Ολυμπιακό στο α' και το β' μέρος: «Θέλω να μην ξαναδώ τον Ολυμπιακό του α' μέρους. Και να ξαναδώ τον Ολυμπιακό στο β' μέρος. Παίξαμε πιο ομαδικά και με πιο μεγάλη αποφασιστικότητα.»

Το β' μέρος, τον Μαρσέλο και τον Φορτούνη: «Είμαι χαρούμενος όταν η ομάδα παίζει πιο ομαδικά. Αυτό ισχύει και για τον Μαρσέλο που στο α' μέρος ήθελε να κάνει κάποιες ενέργειες ατομικά και στο β' μέρος έπαιξε πιο ομαδικά. Δεν είμαι τόσο τρελός για να μην ξέρω τι παίκτης είnαι ο Φορτούνης. Βελτίωσε τη φυσική του κατάσταση. Ο Φορτούνης έκανε σήμερα καταπληκτικό παιχνίδι (το είπε στα ελληνικά). Κέρδισε θέση βασικού. Την είχε κερδίσει πριν από τον σημερινό αγώνα. Εδώ και λίγο καιρό την έχει κερδίσει. Τώρα έχουμε δυσκολία επιλογής. Το παιχνίδι δεν παίζεται με 11 παίκτες αλλά με 16.»

Το παιχνίδι του Μαρσέλο που θα θέλει καλύψεις και τους Χάμες - Φορτούνη και το εάν μπορούν να συνυπάρξουν: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Έτσι όπως παίζουμε είναι γεγονός πως Χαμες και Φορτούνης θα μπορούσαν να βρεθούν στην ίδια 11άδα ως βασικοί. Και είναι σίγουρο πως πρέπει να βρούμε λύσεις όταν ο Μαρσέλο ανεβαίνει ψηλά που βοηθάει επιθετικά και αφήνει ένα κενό. Το κενό να καλύπτεται. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία της άμυνας με την επίθεση.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0