Football Talk

Συγκίνησε και πάλι ο Αραούχο – Έδωσε το βραβείο fair play στους γονείς του Άλκη!

Συγκίνησε και πάλι ο Αραούχο – Έδωσε το βραβείο fair play στους γονείς του Άλκη!

Ο Σέρχιο Αραούχο πήρε το βραβείο fair play στην εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ, ωστόσο προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση, δίνοντάς το στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

Ο Σέρχιο Αραούχο απέδειξε για άλλη μία φορά το μεγαλείο της ψυχής του. Ο αρχηγός της ΑΕΚ τιμήθηκε από τον ΠΣΑΠΠ με το βραβείο του fair play, λόγω του πανηγυρισμού που είχε επιλέξει στο γκολ που σημείωσε στο ματς της περασμένης σεζόν μεταξύ της «Ένωσης» και του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, έδειξε με τα δάκτυλά του την ηλικία του αδικοχαμένου 19χρονου, ύστερα από το γκολ που σημείωσε.

Ο 30χρονος Αργεντινός προχώρησε σε μία ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση, δίνοντας το βραβείο του στους γονείς του Άλκη. Στις δηλώσεις του ανέφερε: «Εγώ από τη πλευρά μου έχω να πω οι γονείς μου μου δώσανε αξίες. Μιλάμε για κάποια πολύ κακή στιγμή που συνέβη ταυτόχρονα με έναν αγώνα. Ελπίζω να παραμένουμε αντίπαλοι στο γήπεδο και να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Εκείνη τη στιγμή την περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να τιμήσω την οικογένεια του Άλκη. Περίμενα να σκοράρω για να αφιερώσω αυτό το γκολ. Καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και θέλω να δώσω το βραβείο στους γονείς του Άλκη

Ο πατέρας του Άλκη, Άρης Καμπανός, είπε: «Είναι η πρώτη στιγμή που συναντώ τον κ. Αραούχο. Σας ευχαριστώ όλους. Μας έκανε να συγκινηθούμε με τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης. Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα. Ο φανατισμός φέρνει βία. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα. Ένα άθλημα που ενώνει. Να μάθουμε να χειροκροτάμε και τους αθλητές όχι μόνο της δικής μας ομάδας αλλά και των άλλων ομάδων. Πρέπει με τη στάση μας να δείξουμε πως δεν δεχόμαστε στο ποδόσφαιρο άτομα με παραβατικές συμπεριφορές. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά

Ενώ η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη συγκίνησε με τη σειρά της λέγοντας: «Στο πρόσωπό σου είδα έναν γιο. Έναν ακόμα γιο μου.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0