Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Αν ένιωθα απαραίτητος για την Μπαρτσελόνα, θα επέστρεφα»

Γκουαρδιόλα: «Αν ένιωθα απαραίτητος για την Μπαρτσελόνα, θα επέστρεφα»
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.
Σχετικά Άρθρα
Ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo, μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης συμβολαίου του με τους «πολίτες».

Κατά τη διάρκεια αυτής, αναφέρθηκε -προφανώς- στο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα (2008-12) τονίζοντας πως αν ένιωθε απαραίτητος για τους «μπλαουγκράνα», θα επέστρεφε στον σύλλογο που τον «μεγάλωσε» ως ποδοσφαιριστή και προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν θα είναι καλό να καταλάβω ότι πρέπει να επιστρέψω, γιατί ο Πεπ έφυγε και η Μπαρτσελόνα συνέχισε να κερδίζει. Οπότε, δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι.

Αν πίστευα ότι ήμουν απαραίτητος, θα επέστρεφα. Υπάρχουν στάδια, υπάρχουν διαδικασίες και αν κάποια μέρα χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε, θα ξανασυναντηθούμε φυσικά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην έως τώρα παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Νιώθω πολύ καλά εκεί, πολύ άνετα, μου δίνουν τα πάντα και έχω πολύ καλούς φίλους κοντά. Για να συνεχίσεις πρέπει να έχεις πολύ καλούς παίκτες και όταν έχεις συνέχεια σε έναν σύλλογο, είναι επειδή οι από "πάνω" σού δίνουν μεγάλη υποστήριξη.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, γιατί εδώ όλα είναι στην επιφάνεια, αν είμαι εδώ είναι επειδή η Μπαρτσελόνα μού έδωσε τα πάντα και δεν είναι αρκετό ποτέ το "ευχαριστώ". Στη Σίτι νιώθω σαν στο σπίτι μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0