Football Talk

Ο ρεπόρτερ της Άρσεναλ στο BBC, Χάρης Συμεού: «Πίστευα από την αρχή στο… Trust the process – Παίκτης της σεζόν ο Τσάκα»!

Ο ρεπόρτερ της Άρσεναλ στο BBC, Χάρης Συμεού: «Πίστευα από την αρχή στο… Trust the process – Παίκτης της σεζόν ο Τσάκα»!

Ονομάζεται Χάρης Συμεού. Είναι ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους στο «Νησί» στο είδος του. Ποιο είναι αυτό; Η Άρσεναλ. Αυτός μεταδίδει τις αναμετρήσεις της για το BBC, αυτός αναλύει τι είδε και πώς εξελίχθηκε το εκάστοτε ματς στο Talk Sport. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μας παραθέσει τι έχει δει φέτος. 

Μία αναζήτηση στο Google, στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης που υπάρχει στον πλανήτη, θα σας διαφωτίσει. Ονομάζεται Χάρης Συμεού. Εργάζεται για το BBC, κάνει ραδιόφωνο στο Talksport, έχει δικό του podcast που ονομάζεται Chronicles και ως αντικείμενο απασχόλησης το ρεπορτάζ της Άρσεναλ.

Ναι, ακριβώς ό,τι δηλώνει η λέξη στο ελληνικό κοινό, με τον Χάρη να έχει αναλάβει τις μεταδόσεις των αναμετρήσεων της Άρσεναλ για το BBC, όντας πολύ κοντά στην ομάδα και έχοντας επαφή με παίκτες – θρύλους για τον σύλλογο, όπως τον Σίμαν, με τον οποίο πρόσφατα γνωρίστηκε και έκανε συνέντευξη.

Δείτε την συνέχεια στο england365.gr



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0