Football Talk

Ρωτήσαμε 50 και μας είπαν την… τετράδα της Premier League!

Ρωτήσαμε 50 και μας είπαν την… τετράδα της Premier League!
Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Άρσεναλ; Γίνεται η Μάντσεστερ Σίτι να επιστρέψει από το -5 και να κατακτήσει τον 5ο της τίτλο στην Premier League την τελευταία εξαετία; Θα ανέβει η Λίβερπουλ; Θα αντέξει η Νιούκαστλ ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεπεράσει το «σοκ» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα βρεθεί στο επόμενο Champions League; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα είναι δικές σας και φιλοξενούνται στο ΒΝ Sports!

Φτάσαμε στα μισά της Premier League. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά, στην πρώτη στάση προτού η κούρσα να συνεχιστεί. Το Παγκόσμιο Κύπελλο βάζει… φρένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αγγλικών ομάδων και τα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί από τις πρώτες 16 αγωνιστικές είναι αναρίθμητα.

Σαφώς και τα βασικότερα από αυτά αφορούν την κατάκτηση του τίτλου. Διότι κανείς δεν πίστευε πως η Άρσεναλ θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μην ξεχνάμε πως οι «πολίτες» πραγματοποιούν το καλύτερό τους ξεκίνημα την τελευταία πενταετία και πως η 4η, την δεδομένη χρονική στιγμή, Τότεναμ, δεν έχει συγκεντρώσει ποτέ περισσότερους βαθμούς, μετά το πέρας 14ων αγωνιστικών!

Και όμως, οι «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα είναι για 13η φορά στην ιστορία τους στην κορυφή τα Χριστούγεννα. Τις πέντε προηγούμενες δεν κατέκτησαν τον τίτλο, ενώ την προηγούμενη φορά που το… χριστουγεννιάτικο δώρο συνοδεύτηκε με πρωτάθλημα, χρονολογείται το 1947!

Έχουμε λοιπόν απορία… Μπορεί να αντέξει η Άρσεναλ; Και αν η Άρσεναλ δεν αντέξει και η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ποιες θα είναι οι άλλες δύο που θα συμπληρώσουν την τετράδα;

H συνέχεια στο England365.gr

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0