Football Talk

Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μίλαν και Λυών σε τουρνουά στο Ντουμπάι με… τρελούς κανόνες!

Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μίλαν και Λυών σε τουρνουά στο Ντουμπάι με… τρελούς κανόνες!

Σε φιλικό τουρνουά στο Ντουμπάι θα συμμετάσχουν Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μίλαν και Λυών ενόψει της διακοπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ωστόσο, οι κανονισμοί του δεν είναι και οι πιο συνηθισμένοι…

Η διακοπή για τη διεξαγωγή του Μουντιάλ στο Κατάρ έφτασε και οι ομάδες πλέον έχουν ξεκινήσει τη διοργάνωση φιλικών αγώνων για να διατηρήσουν τη φυσική κατάσταση των παικτών τους στο 100%. Για το λόγο αυτό, θα μεταβούν στο Ντουμπάι η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ, η Μίλαν και η Λυών προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα φιλικό τουρνουά.

Κάθε ομάδα θα δώσει από δύο παιχνίδια, καθώς δεν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους η Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ και η Μίλαν με τη Λυών.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι ότι δεν θα «υπακούει» στους παραδοσιακούς κανόνες. Τι σημαίνει αυτό; Προκειμένου η διοργάνωση να είναι πιο θεαματική, ενώ η νίκη θα δίνει στις ομάδες τους τρεις βαθμούς, όπως συμβαίνει φυσιολογικά, στην ισοπαλία οι αντίπαλοι θα μοιράζονται από δύο πόντους!

Επίσης, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα λαμβάνει χώρα η διαδικασία των πέναλτι, κατά την οποία ο νικητής θα παίρνει έναν πόντο!

Το «τρελό» αυτό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 16 Δεκεμβρίου.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0