Football Talk

La Liga: «Μοιρασιά» με… ένταση στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας – Νέα απώλεια βαθμών για την Ατλέτικο Μαδρίτης (video)

La Liga: «Μοιρασιά» με… ένταση στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας – Νέα απώλεια βαθμών για την Ατλέτικο Μαδρίτης (video)

Ρεάλ Μπέτις και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, μια αναμέτρησης που εμπεριείχε μεταξύ άλλων και τρεις (!) κόκκινες κάρτες. Στα ματς της Κυριακής, η Ατλέτικο Μαδρίτης έμεινε ισόπαλη με 1-1 με την Εσπανιόλ συνεχίζοντας το ντεφορμάρισμα που διανύει το τελευταίο διάστημα.

Ντέρμπι με τα… όλα του στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με τις Μπέτις και Σεβίλλη να έρχονται ισόπαλες 1-1 για την 13η αγωνιστική της La Liga σε ένα παιχνίδι με τρεις κόκκινες κάρτες, αρκετή ένταση και πολλές δυνατές μονομαχίες.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι προσηλωμένες στα μετόπισθεν και στο 38’ συνέβη το πρώτο αξιοσημείωτο γεγονός αφού ο δεξιός μπακ των φιλοξενούμενων, Γκονζάλο Μοντιέλ δέχτηκε την κόκκινη κάρτα έπειτα από υπόδειξη του VAR καθώς αρχικά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Στο 43’ η Μπέτις «άνοιξε» το σκορ έπειτα από αυτογκόλ του Χέσους Νάβας ενώ στις καθυστερήσεις ο Ναμπίλ Φεκίρ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με τις δύο ομάδες να μένουν από το πρώτο μέρος με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπέδουχοι και συγκεκριμένα ο Μπόρχα Ιγκλέσιας τιμωρήθηκε και αυτός με κόκκινη κάρτα, με το παιχνίδι να έχει πάρει μια… άγρια ομορφιά που «χαλούσε» ωστόσο την ποιότητα. Η ισοφάριση ήρθε στο 81’ για την Σεβίλλη με σκόρερ τον Νεμάνια Γκουντέλι με το 1-1 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στο πρώτο ματς της Κυριακής, η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό συνέχισε τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις μένοντας ισόπαλη 1-1 με την Εσπανιόλ με την διαφορά από την κορυφή να είναι στους 10 βαθμούς.

Αν και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 28’ με τον Καμπρέρα να αποβάλλεται οι «ροχιμπλάνκος» δεν έπειθαν με την αγωνιστική τους εικόνα.

Μάλιστα, στο 62’ έμειναν πίσω στο σκορ με γκολ του Σέρτζι Ντάρντερ με τον Τσόλο Σιμεόνε να προχωράει σε αλλαγές που βελτίωσαν την απόδοση της ομάδας του. Μάλιστα, μια εκ των αλλαγών έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. Ο Ζοάο Φέλιξ περί ου ο λόγος σκόραρε το τελικό 1-1 έπειτα από ασίστ του Τόμας Λεμάρ.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της La Liga:

Σάββατο (5/11)

Χιρόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1 (67’ Λόπεζ, 75’ Μάρτιν – 78’ Γκουρουτέζα)

Χετάφε – Κάντιθ 0-0

Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Έλτσε 2-1 (40’ Σάντσες, 46’ Μέσα – 63’ Χοσάν)

Θέλτα – Οσασούνα 1-2 (19’ Άσπας – 8’, 28’ Άβιλα)

Μπαρτσελόνα – Αλμέρια 2-0 (48’ Ντεμπελέ, 62’ Ντε Γιόνγκ)

Κυριακή (6/11)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ 1-1 (78’ Φέλιξ – 62’ Ντάρντερ)

Ρεάλ Σοσιεδάλ – Βαλένθια 1-1 (10’ Αυτογκόλ Γκιλαμόν – 25’ Λίνο)

Βιγιαρεάλ – Μαγιόρκα 0-2 (32’ Μουρίκι, 75’ Ντιαγέ)

Ρεάλ Μπέτις – Σεβίλλη 1-1 (43’ Αυτογκόλ Νάβας – 81’ Γκουντέλι)

Δευτέρα (7/11)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0