Football Talk

Παναθηναϊκός: Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Μάγκνουσον, κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης ο Μάγκνουσον, κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσουν δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης λόγω ίωσης, αλλά αναμένεται κανονικά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πίσω του, την ευρεία επικράτηση με 5-1 απέναντι στον Βόλο για την 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και στρέφει το ενδιαφέρον του, στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μετά τις δύο ημέρες ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού», οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη (1/11) στις προπονήσεις.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς υποφέρει από γαστρεντερίτιδα. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων των «πρασίνων» είναι καθησυχαστικές και ο Ισλανδός αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη και να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει Ολυμπιακού.                                                                           

Το πρόγραμμα εμπεριείχε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες. Θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας, ενώ απόντες ήταν και οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, οι οποίοι χειρουργήθηκαν μετά τους τραυματισμούς τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0