Football Talk

Νάπολι - Σασουόλο 4-0: 13η σερί νίκη για τους «παρτενοπέι» με ρεσιτάλ Οσιμέν! (video)

Νάπολι - Σασουόλο 4-0: 13η σερί νίκη για τους «παρτενοπέι» με ρεσιτάλ Οσιμέν! (video)
Σαρωτική η Νάπολι, παραμένει στην κορυφή της Serie A μετά και τον θρίαμβο επί της Σασουόλο με σκορ 4-0 και τον Βίκτορ Οσιμέν να σημειώνει χατ-τρικ!

Ασταμάτητη δείχνει η Νάπολι φέτος και το απέδειξε σε ένα ακόμη αγώνα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πέρασε με άνεση και το εμπόδιο της Σασουόλο με το ευρύ 4-0, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Βίκτορ Οσιμέν και Κβίσα Κβαρατσχέλια. Αυτή ήταν η 13η διαδοχική νίκη για τους «παρτενοπέι» σε όλες τις διοργανώσεις, οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή της Serie A, όντας αήττητοι φέτος!

Τρομερά πράγματα έκανε η Νάπολι στο πρώτο μέρος, όπου κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη. Ο Βίκτορ Οσιμέν μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από κεφαλιά-πάσα Κβαρατσχέλια, ενώ στο 19' το έργο ήταν... ίδιο με το Νιγηριανό να πλασάρει εξ επαφής τον Κονσίλι μετά από ασίστ του Γεωργιανού.

Στο 36' ήταν η σειρά του δημιουργού να χριστεί σκόρερ, με τον Κβαρατσχέλια να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ για το 3-0.


Ο «επίλογος» της αναμέτρησης γράφτηκε στο 77', όταν ο Οσιμέν ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Νάπολι, απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος έμεινε στον πάγκο. Η Σασουόλο μάλιστα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς λίγο πριν το 90ο λεπτό, ο Λαουριέντε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Λ. Σπαλέτι): Μερέτ, Ντι Λορέντσο (79' Ζανόλι), Ζεσούς, Κιμ, Ρούι, Ανγκισά (56' Εντομπελέ), Λομπότκα (79' Ντέμε), Ζιελίνσκι (56' Ελμάς), Λοθάνο, Κβαρατσχέλια (71' Ρασπαντόρι), Οσιμέν.

Σασουόλο (Α. Ντιονίσι): Κονσίλι, Ροτζέριο, Φεράρι, Έρλιτς, Τόλιαν, Θόρστβεντ (65' Ενρίκε), Λόπες (78' Ομπιάνγκ), Φρατέσι (86' Αρουί), Λαουριέντε, Σέιντε (46' Τραορέ), Πιναμόντι (65' Άλβαρεζ).

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0