Football Talk

Το τελευταίο γκολ του Φορτούνη, ο «αγαπημένος» αντίπαλος του Μασούρα και το 33άρι του Ολυμπιακού στην επαρχία!

Το τελευταίο γκολ του Φορτούνη, ο «αγαπημένος» αντίπαλος του Μασούρα και το 33άρι του Ολυμπιακού στην επαρχία!

Οι «Πειραιώτες» θα προσπαθήσουν στο Αγρίνιο να δώσουν συνέχεια στο εξωπραγματικό σερί που τρέχουν στην επαρχία, με τα φώτα να είναι στραμμένα στον Κώστα Φορτούνη.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Τρικαλινός άσος που πριν από μερικές μέρες έγινε 30 ετών, έχει να αγωνιστεί από τις 17 Μαΐου του 2022 όταν έπαιξε 45 λεπτά απέναντι στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο τελευταίο ματς των πλέι-οφ της περσινής σεζόν. Συνολικά λόγω και του σοβαρού τραυματισμού του, έβγαλε την χρονιά με 90 λεπτά και μόλις τρεις συμμετοχές. Ωστόσο την αμέσως προηγούμενη σεζόν (2020-21) πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 9 γκολ και 13 ασίστ, ενώ η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ήταν απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 5 Μαΐου του 2021.

Παράλληλα ο Φορτούνης έχει εξαιρετική παράδοση όταν αγωνίζεται στο Αγρίνιο καθώς στην έδρα του Παναιτωλικού έχει βρει δίχτυα 4 φορές, όσες και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ακόμα καλύτερο είναι το ρεκόρ του Γιώργου Μασούρα απέναντι στους Αγρινιώτες καθώς απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει σκοράρει περισσότερες φορές. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό 16 φορές στην καριέρα του και έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ. Με την φανέλα του Ολυμπιακού δε, έχει το απόλυτο με 9 νίκες σε 9 ματς και 6 τέρματα.

Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που τρέχουν όταν αγωνίζονται στην επαρχία. Συγκεκριμένα έχουν περάσει περισσότερα από 4 χρόνια απ’ όταν ηττήθηκαν τελευταία φορά. Ήταν στις 21 Οκτώβρη του 2018 όταν ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 1-0. Έκτοτε σε 32 τέτοια ματς, ο απολογισμός του Ολυμπιακού είναι 25 νίκες και 7 ισοπαλίες, με την ομάδα του Μίτσελ να στοχεύει στο… 33άρι στο Αγρίνιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0