Football Talk

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 3-0: Επτά λεπτά ήταν…αρκετά για τους «μπλαουγκράνα» με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (video)

Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 3-0: Επτά λεπτά ήταν…αρκετά για τους «μπλαουγκράνα» με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφσκι (video)

Η Μπαρτσελόνα έκανε το…χρέος της και επικράτησε εύκολα με 3-0 της Βιγιαρεάλ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον «καυτό» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε δύο γκολ, βοηθώντας την ομάδα του να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και την Ρεάλ Μαδρίτης στους τρεις βαθμούς.

Η ήττα της Μπαρτσελόνα στο πρώτο Clasico της σεζόν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και η χτεσινή νίκη της «Βασίλισσας» στην έδρα της Έλτσε με 3-0, απομάκρυνε τους «μπλαουγκράνα» από την πρώτη θέση της βαθμολογίας, με την διαφορά να είναι στους έξι βαθμούς και έκανε αυτόματα την αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ…τελικό. Έτσι, η ομάδα του Τσάβι παρουσιάστηκε σοβαρή και επικράτησε με 3-0 με σημείο-κλειδί στην αναμέτρηση τα επτά λεπτά ανάμεσα στο 31’ και το 38’ όπου πέτυχε τα τρία γκολ της βραδιάς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν την κατοχή από πολύ νωρίς και να επιβάλουν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στο τελευταίο τρίτο με περίσσεια άνεση. Στο ημίωρο του παιχνιδιού, η Μπαρτσελόνα «άνοιξε» το σκορ με υπέροχο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εντός περιοχής.

Στο 35’ η ομάδα της Βαρκελώνης «διπλασίασε» τα τέρματα της με ένα υπέροχο γκολ από την αρχή έως το τέλος. Αρχικά, ο Πέδρι έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, με τον Γκάβι να επωφελείται και να διασχίζει μέτρα με την μπάλα μοιράζοντας στα αριστερά στον Λεβαντόφσκι που με εξαιρετικό σουτ στα όρια της περιοχής έκανε το 2-0.

Η πίεση της Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε, με την Βιγιαρεάλ να μοιάζει ανήμπορή να κυκλοφορήσει την μπάλα κάνοντας συνεχώς λάθη ακόμα και σε απλές μεταβιβάσεις. Στο 38’ μια επίθεση των «μπλαουγκράνα» από τα δεξιά είχε τελικό αποδέκτη τον Ανσού Φατί που πέτυχε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Μπαρτσελόνα να διαχειρίζεται εξαιρετικά το υπέρ της αποτέλεσμα.

Μετά το 70’ ο Τσάβι προχώρησε σε έξι αλλαγές, ξεκουράζοντας τους βασικούς παίκτες με το 3-0 να μην διαφοροποιείται έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο (70' Μπελερίν), Κουντέ (78' Πικέ), Μ.Άλονσο, Άλμπα, Γκάβι, Ντε Γιόνγκ (70' Μπουσκέτς), Πέδρι, Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι (75' Ντεμπελέ), Ανσού Φατί (75' Ραφίνια)

Βιγιαρεάλ (Ο.Έμερι): Ρούλι, Φεμένια, Αλμπιόλ (80' Μαντί), Τόρες, Πεντράσα (25’ Μοζίκα), Μπαένα, Μορλάνες (57’ Τριγιέρος), Παρέχο, Πίνο, Τζάκσον (57’ Μορένο), Ντανζούμα (46’ Μοράλες)

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0