Football Talk

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν 1-0: Της έγινε συνήθεια η νίκη – «Κλείδωσε» την πρόκριση με τον Τσάκα… ηγέτη! (video)

Άρσεναλ – Αϊντχόφεν 1-0: Της έγινε συνήθεια η νίκη – «Κλείδωσε» την πρόκριση με τον Τσάκα… ηγέτη! (video)

Με τον Γκρανίτ Τσάκα να πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας και το πρώτο του γκολ μετά από οκτώ σεζόν με το δεξί πόδι, η Άρσεναλ επικράτησε με 1-0 της Αϊντχόφεν και «κλείδωσε» με το 4Χ4 την πρόκρισή της στους «32» του Europa League. Τρίτη σερί νίκη με το ίδιο σκορ, 13η σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα!

Μία Άρσεναλ, όπως την φαντάζονται οι φίλοι της, έκανε την εμφάνισή της και στο Europa League, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση απέναντι στην Αϊντχόφεν. Οι «κανονιέρηδες» κυριάρχησαν σε ολόκληρη την συνάντηση, προηγήθηκαν με τον Γκρανίτ Τσάκα και έφτασαν τις 13 νίκες σε 14 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κάνει τη νίκη… συνήθεια.

Σκόρερ ο Ελβετός, για πρώτη φορά μετά από 8 σεζόν με το δεξί πόδι, την ώρα που η Άρσεναλ κράτησε το «μηδέν» για τρίτο σερί ματς, κερδίζοντας και πάλι, μετά από Μπόντο Γκλιμτ και Λιντς, με 1-0!

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο;Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Οι Ζεσούς και Ενκέτια ήθελαν πολύ το γκολ, ο Βραζιλιάνος στο 61' έκανε τρομερή ατομική ενέργεια αλλά αδύναμο αριστερό πλασέ. Τελικά το γκολ ήρθε στο 70' από τον φετινό, υπέροχο Γκρανίτ Τσάκα που απολαμβάνει πλέον την παρουσία του στους «κανονιέρηδες» και είναι ηγέτης είτε έχει το περιβραχιόνιο, είτε όχι. Με δεξί μονοκόματο βολέ από γύρισμα του Τομιγιάσου από δεξιά, ο Ελβετός μέσος έκανε το 1-0 για την Άρσεναλ που προκρίθηκε πανηγυρικά κάνοντας το 4x4.

Η PSV είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Μπενίτες, διαφορετικά το σκορ θα είχε ξεφύγει, αφού οι «κανονιέρηδες» είχαν τέτοια φόρα που δεν θέλησαν απλά να υπερασπιστούν το προβάδισμα του ενός τέρματος. Μέχρι και στο 89' η διπλή κίτρινη κάρτα που πήραν οι Τίρνεϊ και Έντεγκααρντ για να κόψουν την αντεπίθεση των αντιπάλων, έδειξε πως η νοοτροπία των παικτών της Άρσεναλ φέτος είναι θαυμάσια.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0