Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασαν στους «16» Απόλλων Παραλημνίου, Άγιος Νικόλαος και Απόλλων Πόντου!

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασαν στους «16» Απόλλων Παραλημνίου, Άγιος Νικόλαος και Απόλλων Πόντου!

Εύκολα πήραν την πρόκριση από την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας οι Απόλλων Παραλημνίου, Άγιος Νικόλαος και Απόλλων Πόντου, ξεπερνώντας τα «εμπόδια» του Ιωνικού Ιωνίας, Αλμυρού Γαζίου και Πανελευσινιακού αντίστοιχα.

Στις τρεις αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι (20/10) για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εύκολο αποδείχθηκε το έργο για τον Απόλλωνα Παραλημνίου, τον Άγιο Νικόλαο και τον Απόλλωνα Πόντου, που έκλεισαν «θέση» για τους «16» της διοργάνωσης.


Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλημνίου 0-4

Αρχικά, η ομάδα από τις Σέρρες μπήκε πολύ δυνατά στον εκτός έδρα αγώνα με τον Ιωνικό Ιωνίας και με δύο γκολ του Γκέκα στο 2’ και στο 14’ καθάρισε εύκολα την υπόθεση πρόκριση. Στο δεύτερο μέρος, διεύρυνε περαιτέρω το σκορ με το γκολ του Καρυοφύλη στο 57’, με το «κερασάκι στην τούρτα» να μπαίνει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το αυτογκόλ του Κανδηλάπτη, γράφοντας έτσι το τελικό 0-4.


Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός Γαζίου 2-0

Στην Κρήτη ο Άγιος Νικόλαος, έστω και με δυσκολία, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αλμυρού Γαζίου, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16». Οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ από την άσπρη βούλα στο 27’, ενώ «σφράγισαν» την πρόκριση με το δεύτερό τους γκολ στο 86’, με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.


Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου 1-3

Τέλος, άνετα πέρασε και ο Απόλλων Πόντου από την έδρα του Πανελευσινιακού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18’, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση στο 33’ και έφεραν το ματς στα ίσα. Το 1-2 έγινε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (55’), ενώ ο Απόλλωνας πήρε «αέρα» δύο τερμάτων στο 71’. Έτσι, πήρε την νίκη και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 1-3.


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0