Football Talk

Γιοβάνοβιτς: «Λυπάμαι για τον Τρουιγιέ, ήταν η ευκαιρία που περίμενε» (video)

Γιοβάνοβιτς: «Λυπάμαι για τον Τρουιγιέ, ήταν η ευκαιρία που περίμενε» (video)
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τοποθετήθηκε για τους τραυματισμούς που προέκυψαν στον Κυριακάτικο αγώνα και εξέφρασε την λύπη του για τον Αλέξις Τρουιγιέ, ο οποίος θα απουσιάσει για περισσότερο από έξι μήνες...

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μόνο καλά δεν πέρασε... καθώς μέτρησε πέντε ποδοσφαιριστές να αποχωρούν με τραυματισμό. Ο Σέρβος τεχνικός, μετά την αναμέτρηση τοποθετήθηκε για όλα όσα έγιναν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά με τον αγώνα με τη Λαμία:

«Καταρχήν, νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί η Λαμία μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα ήταν δύσκολη ομάδα για όλους τους αντιπάλους, μια ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ, μια οργανωμένη ομάδα. Αυτό που ήταν καλό για εμάς, ιδιαίτερα στη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, ήταν ότι ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Είχαμε ένα γκολ και κάποιες άλλες φάσεις, που ίσως να μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Γενικώς, ήταν ένα ημίχρονο επιβλητικό, που μου άρεσε.

Το 2ο ημίχρονο σίγουρα το παιχνίδι δεν είχε τον ρυθμό του 1ου. Είχαμε αρκετές διακοπές και υπήρξαν τραυματισμοί. Υπήρχε και το τελευταίο κομμάτι, τα 20 λεπτά που παίζαμε με 10 παίκτες. Εκεί θέλαμε μια αυτοθυσία για να μην διακινδυνεύσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί Λαμία είναι μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει κάποιες καταστάσεις. Γενικώς, με ικανοποιεί η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, απλά έχουμε και τον προβληματισμό με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το γήπεδο και θα είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας.

Όσον αφορά τους παίκτες, σίγουρα για τον Τρουιγιέ οι πρώτες εξετάσεις δεν είναι και ευχάριστες. Λυπάμαι για αυτό το παιδί, ήταν η ευκαιρία που περίμενε, ήταν η ημέρα που θα έκανε ντεμπούτο μαζί μας. Πραγματικά, λυπάμαι για τον ίδιο. Σίγουρα θα είμαστε δίπλα του και θα σταθούμε δίπλα του για να επιστρέψει δυνατός και καλά για να μπορεί να μας βοηθήσει. Γιατί είναι και ένας καλός παίκτης, αλλά και ένα εξαιρετικό παιδί».

Για το αν ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Άρη:
«Εγώ πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος. Σίγουρα είναι μέσα στο γκρουπ παικτών που είναι επιβαρυμένοι το τελευταίο διάστημα, έχοντας όλα τα παιχνίδια μαζί μας, plus όλα τα παιχνίδια με την Εθνική ομάδα. Αν αναλογιστούμε ότι έχει χάσει παραπάνω από ένα χρόνο από την αγωνιστική δράση, τότε νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι που δεν έπαιξε θα τον βοηθήσει να επιστρέψει την επόμενη Κυριακή σε κανονικό επίπεδο».

Για το αν οι τραυματισμοί θα επηρεάσουν την ομάδα ενόψει του αγώνα με τον Άρη:
«Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Εγώ πιστεύω ότι πάλι στο παιχνίδι με τον Άρη θα έχουμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της. Σίγουρα κάθε παίκτης για εμάς είναι σημαντικός, αλλά εδώ που είμαστε, και τα παιδιά που μπαίνουν αλλαγή και τα παιδιά που δεν είναι αυτή τη στιγμή στην ενδεκάδα, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και απέναντι στον Άρη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0