Football Talk

Ζοσέ Σα: Φύλακας – άγγελος της Γουλβς – Ο βασικός λόγος για τις «μηδενικές» τελικές προσπάθειες του πρώτου ημιχρόνου! (video)

Ζοσέ Σα: Φύλακας – άγγελος της Γουλβς – Ο βασικός λόγος για τις «μηδενικές» τελικές προσπάθειες του πρώτου ημιχρόνου! (video)

Η Γουλβς σημείωσε την δεύτερη εντός έδρας νίκη της στην σεζόν, επικρατώντας με 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Μολινό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα και η επέμβαση του Ζοσέ Σα σε πέναλτι, δεν συνοψίζουν πλήρως όσα έλαβαν χώρα στο πρώτο ημίχρονο. Για την ακρίβεια, όσα… δεν έγιναν, καθώς αμφότερες δεν πραγματοποίησαν ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια στο πρώτο 45άλεπτο!

Μπορεί η φράση «χωρίς σκορ και θέαμα» να ακούγεται κλισέ, όμως το πρώτο ημίχρονο της Γουλβς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ συνοψίζεται άψογα στην εν λόγω πρόταση. Καμία τελική προσπάθεια για κάποια από τις δύο ομάδες εντός εστίας και… 0-0, που αποτύπωνε πλήρως την εικόνα τους!

Στην επανάληψη φυσικά, το σκηνικό άλλαξε, με τη Γουλβς να παίρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, χάρη στο πέναλτι του Ρούμπεν Νέβες, αλλά η πιο εντυπωσιακή στιγμή του ματς ήταν αδιαμφισβήτητα η απόκρουση πέναλτι του Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος απέκρουσε πέναλτι για δεύτερη φορά στην σεζόν, όντας ο μόνος που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο μαζί με τον γκολκίπερ της Νότιγχαμ, Ντιν Χέντερσον, πιάνοντας μάλιστα το 10ο συνολικά στην καριέρα του.

Επί της ουσίας, το «κακό» πρώτο μέρος, επισκιάστηκε από την απόκρουση πέναλτι του Ζοσέ Σα. Μέχρι τότε, η κατοχή της μπάλας ήταν στο 63% για τους γηπεδούχους και οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να «χτυπήσουν» στην κόντρα, αλλά ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και ο Ντιν Χέντερσον, είχαν συμμετάσχει μόνο για να κάνουν τα απαραίτητα… βολέ.

Ακολούθησαν τα δύο πέναλτι και η δεύτερη άστοχη εκτέλεση από παίκτη της Νότιγχαμ φέτος και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, σηματοδοτώντας πως οι φιλοξενούμενοι μένουν στους 5 βαθμούς μαζί με τη Λέστερ και οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις για πρώτη φορά φέτος στο δεύτερο ημίχρονο.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0