Football Talk

Mπα: «Έχουμε ανάγκη για εκδίκηση»

Mπα: «Έχουμε ανάγκη για εκδίκηση»
Οι δηλώσεις του Ουσεϊνού Μπα αναφορικά με την αναμέτρηση της Πέμπτης (13/10, 19:45) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κάραμπαγκ.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου του Europa League ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχουν αλλάξει στο Ολυμπιακό, αλλά και στην εκδίκηση την ποία επιζητά αυτός και οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Νιώθω πολύ καλά μετά τον τραυματισμό μου. Έχουμε χάσει εντός έδρας παιχνίδι που δεν είναι φυσιολογικό. Όμως έχουμε δουλέψει και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα αύριο για το αποτέλεσμα».

Έπειτα αναφέρθηκε στις διαφορές συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα: «Είμαστε σε φάση που έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα. Ένα από τα πράγματα είναι να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Έχουμε μιλήσει και κυρίως το να μην χάσουνε τη συγκέντρωσή μας»

Για το αν υπάρχει αίσθημα για εκδίκηση: «Ναι το έχουμε ανάγκη. Έχουμε αυτή την ανάγκη για το αποτέλεσμα. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι από το προηγούμενο αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το πως είμαστε καλύτεροι»

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Έχουμε ακόμα παίκτες που θέλουν χρόνο προσαρμογής για αυτό και η διαφορά από εντός σε εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Πρέπει και να σκοράρουμε περισσότερο και να είμαστε και περισσότερο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να προσπαθούμε να είμαστε η ομάδα με τον πιο μεγάλο έλεγχο στα παιχνίδια μας. Το έχουμε συζητήσει αυτό»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0