Football Talk

Ατρόμητος: Ο Κιάρτανσον απέτρεψε τον Κόλμαν από την επιστροφή στο… 2018!

Ατρόμητος: Ο Κιάρτανσον απέτρεψε τον Κόλμαν από την επιστροφή στο… 2018!

Μία πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία του πανηγύρισε ο Ατρόμητος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με ανατροπή, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν με 2-1 των Ηπειρωτών και τα γκολ του Βίνταρ Κιάρτανσον να έχουν «διπλή» σημασία για τον Κρις Κόλμαν!

Το ήθελε, το έψαξε πολύ και εν τέλει δικαιώθηκε για την επιμονή του ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

Ωστόσο, πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση στο τελευταίο μισάωρο και «λυτρώθηκε» από τον Βίνταρ Κιάρτανσον, ο οποίος σημείωσε για δεύτερη φορά από δύο γκολ στο ίδιο ματς εντός του 2022 και έδωσε στους Περιστεριώτες την τρίτη τους νίκη στην τρέχουσα σεζόν, μετά από επτά αγωνιστικές.

3627116_1-768x480.jpgΩστόσο, το εντυπωσιακό της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός πως ο Ατρόμητος πλησίασε σε ένα αρνητικό ρεκόρ του προπονητή του, Κρις Κόλμαν. Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός πως δεν είχε σκοράρει  για δύο σερί ενενηντάλεπτα και αν αυτό συνέβαινε για 3η φορά, τότε ο Ουαλός προπονητής θα γύριζε τον χρόνο στο μακρινό… 2018.

Προ τετραετίας άλλωστε και ενώ ήταν προπονητής της Σάντερλαντ, ήταν η τελευταία φορά που ομάδα του δεν είχε σκοράρει για 270 συνεχόμενα αγωνιστικά λεπτά! Τότε, είχε αντιμετωπίσει τις Άστον Βίλα, ΚΠΡ και Πρέστον, μετρώντας δύο διαδοχικές ήττες, με την τελευταία να τον κερδίζει εντός έδρας με 2-0 και να «τριτώνει» το κακό.

Έκτοτε, αυτό δεν είχε επαναληφθεί ούτε στην Κίνα, στην οποία έμεινε για 29 ματς, ούτε στον Ατρόμητο, που πριν από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε κοουτσάρει για 24 φορές. Και δεν συνέβη ούτε… τώρα, γιατί ο Κιάρτανσον σημείωσε το τρίτο του γκολ στην Ελλάδα και «ξεκόλλησε» τον Ατρόμητο από τα 255 λεπτά δίχως γκολ.

Οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά μετά το «διπλό» στον Ιωνικό και ο Κρις Κόλμαν δεν γύρισε στο 2018 και το αρνητικό του σερί με τη Σάντερλαντ, το οποίο είχε ως συνέπεια, επτά ματς μετά να ολοκληρωθεί και η συνεργασία τους!

Δημήτρης Μανάκος
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0