Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τότεναμ 0-0: «Χ»αμένες και οι δύο, χαμόγελα για τη Σπόρτινγκ! (video)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τότεναμ 0-0: «Χ»αμένες και οι δύο, χαμόγελα για τη Σπόρτινγκ! (video)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Τότεναμ «κόλλησαν» στο 0-0 (04/10) και έχασαν την ευκαιρία να «πιάσουν» τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην κορυφή του 4ου ομίλου του Champions League.
Η Τότεναμ είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχονο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο δεύτερο, καμία από τις δύο δεν σκόραρε και κάπως έτσι, το 0-0 (04/10) ήρθε ως λογικό κι επόμενο.

Όλα «ανοιχτά» στον τρίτο όμιλο του Champions League, ακόμα και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να αφήνουν μόνη-πρώτη τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο +2 και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 12 Οκτωβρίου (22:00).

Η Τότεναμ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην αναμέτρηση, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Στο 28ο λεπτό, ο Χάρι Κέιν έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής μετά από ωραία πάσα του Σον, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ανάλογη κατάληξη είχε και η συνεργασία τους στο 40ο λεπτό, όταν άλλαξαν ρόλους και το σουτ του Νοτιοκορεάτη, «έξυσε» το δεξί δοκάρι.

Η τρίτη απόπειρα της Τότεναμ δεν αποδείχθηκε... φαρμακερή. Ο Ιβάν Πέρισιτς επιχείρησε στο 44' να πετύχει εκεί που «απέτυχαν» οι συμπαίκτες του, αλλά είδε την μπάλα να κόβεται από τη γερμανική άμυνα, προτού καταλήξει στα δίχτυα.

Η εικόνα του ματς άλλαξε με την έναρξη του 2ου μέρους. Η Άιντραχτ έγινε πιο δραστήρια και κατάφερε να απειλήσει στο 50ο λεπτό με τον Κνάουφ, που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε από τον Γιορίς.

Οι «αετοί» απείλησαν ξανά στο 60ο λεπτό, με τον Λίντστρομ αυτήν τη φορά, αλλά το «ριμπάουντ» που πήρε, κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Άγγλων.

Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, αμφότερες οι ομάδες έριξαν τον «ρυθμό» τους. Η Τότεναμ έδειχνε «μπλοκαρισμένη», την ώρα που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδωσε έμφαση στο να διαφυλάξει το «μηδέν» στην άμυνά της.

Εν τέλει τα κατάφερε και ως λογικό κι επόμενο, δεν υπήρξε σκορ στο τελευταίο σφύριγμα, αφήνοντας ανοιχτούς «λογαριασμούς» για τις δύο ομάδες, που αναμένεται να τους «λύσουν» την ερχόμενη Τετάρτη (12/10, 22:00).



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Γιάκιτς, Ρόντε (71' Πελεγκρίνι), Σο, Κνάουφ, Λίντστρομ (87' Εμπιμπέ), Καμάντα, Κόλο Μουανί (57' Μπορέ)

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ (78' Ντέιβις), Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς (71' Σεσενιόν), Ριτσάρλισον (78' Χιλ), Σον, Κέιν

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0