Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Βικτόρια Πλζεν 5-0: Πεντάρα και 3/3 με «σβηστές» τις μηχανές! (video)

Μπάγερν Μονάχου - Βικτόρια Πλζεν 5-0: Πεντάρα και 3/3 με «σβηστές» τις μηχανές! (video)
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε πάρτι κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν (04/10, 5-0), με μόλις είκοσι λεπτά να της αρκούν, για να τελειώσει το ματς!
Εντός συνόρων πέρασε μία μικρή «κρίση», αλλά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Champions League, νιώθει υπερβολικά άνετα!

Η Μπάγερν Μονάχου μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού επικράτησε με σκορ 5-0 (04/10) της Βικτόρια Πλζεν!

Κάπως έτσι, έκανε το 3/3 στους φετινούς ομίλους, παρέμεινε μόνη πρώτη στον 3ο όμιλο, ενώ υποχρέωσε τους Τσέχους να «ισοφαρίσουν» τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας τους στο Champions League.

Το «πάρτι» ξεκίνησε από νωρίς, αφού μόλις στο 7ο λεπτό, ο Λερόι Σανέ διέσχισε το μισό γήπεδο, έφτασε εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ «άνοιξε» το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα για τρίτο σερί ματς στη διοργάνωση.


Έξι λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Σερτζ Γκνάμπρι να σκοράρει, μετά από εξαιρετική ασίστ του Γκορέτσκα, ενώ στο 21' ο Σαντιό Μανέ σημείωσε το πρώτο του γκολ στο Champions League με τη φανέλα των Βαυαρών.

Κάπως έτσι, το ματς «τελείωσε» πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα!



Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκελσμαν «έσβησε» τις μηχανές του από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε να βρει ακόμα δύο γκολ στο 2ο μέρος.

Αρχικά, ο Σανέ διπλασίασε τα τερματά του στο 51ο λεπτό, σαν σε προπόνηση, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα (59'), ο Τσούπο Μοτίνγκ, με το πρώτο του γκολ στη φετινή σεζόν ανεξαρτήτως διοργάνωσης, διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο 5-0.




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό (72' Παβάρ), Ντε Λιχτ, Ντέιβις (46' Στάνισιτς), Γκορέτσκα (72' Σάμπιτσερ), Γκράβενμπερκ, Σανέ (58' Τελ), Μουσιάλα (46' Τσούπο Μοτίνγκ), Μανέ, Γκνάμπρι

Βικτόρια Πλζεν (Μίχαλ Μπίλεκ): Τβρντον, Χολίκ, Χέιντα (63΄ Τιγιάνι), Πέρνιτσα, Χάβελ, Κάλβαχ, Εντιαγιέ, Κόπιτς (58' Γίρκα), Βλκάνοβα (46' Γεμέλκα), Μοσκέρα (85' Πίλαρ), Τσόρι (58' Μπάσεϊ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0