Football Talk

Ατρόμητος - Λαμία 0-0: Χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια και τελικά… μοιρασιά στο Περιστέρι!

Ατρόμητος -  Λαμία 0-0: Χαμένες ευκαιρίες, δοκάρια και τελικά… μοιρασιά στο Περιστέρι!

Έπειτα από ένα ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες και ένα καλό ημίχρονο για κάθε ομάδα, Ατρόμητος και Λαμία αρκέστηκαν σε λευκή ισοπαλία, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ατρόμητος και Λαμία αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου για την 5η αγωνιστική της Super League. Έπειτα από έναν αγώνα όπου κάθε πλευρά είχε από ένα καλό ημίχρονο, το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς, είχαν δοκάρι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ωστόσο ο Γιαννιώτης όποτε χρειάστηκε είπε «όχι». Λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη στο τέλος οι Περιστεριώτες όμως το φάουλ του Γκονζάλες σταμάτησε στο δοκάρι!

1ο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά ωστόσο το πρώτο σουτ στο παιχνίδι ήταν για τον Ατρόμητο, στο 11’ με τον Κλωναρίδη, με την μπάλα να βγαίνει κόρνερ.

Στο 19’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν σημαντική ευκαιρία με τον Ρομπάιγ να κάνει ωραίο γυριστό σουτ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος θα χάσει ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Κλωναρίδη να μπαίνει μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε μετά από κόντρα άουτ.

Στο 32’ ήταν σειρά της Λαμίας να φτάσει πολύ κοντά στο γκολ, με τον Ντε Βισέντι να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Γιαννιώτη αλλά το πλασέ του ήταν εξαιρετικά αδύναμο, σπαταλώντας μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με εκατέρωθεν φάσεις για τις δύο ομάδες. Στο 34’ ο Ατρόμητος θα χάσει και πάλι με τον Κλωναρίδη τρομερή ευκαιρία, όταν έπειτα από πάσα του Ρομπάιγ ο Έλληνας επιθετικός θα κάνει ένα αριστερό πλασέ αλλά η μπάλα δεν θα βρει ποτέ στόχο.

Το ημίχρονο θα τελειώσει με μία ακόμα μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους στο 45’, με τον Κλωναρίδη να βρίσκει ωραία τον Κιάρτανσον, εκείνος θα βρεθεί μπροστά από τον Σαράνοφ αλλά θα αργήσει να κάνει το σουτ και θα κοπεί από τους αμυντικούς της Λαμίας.

3603276_221422.jpg

2ο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες, με την Λαμία να μπαίνει και πάλι πιο δυνατά από τον αντίπαλό της. Στο 47’ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν μία ανάσα από το γκολ όταν έπειτα από σέντρα του Σίμον, ο Ντε Βισέντι θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη!

Ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 67’ όταν ο Κεσχρίντα δοκίμασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει ψηλά από την εστία του Σαράνοφ. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 68’ η Λαμία, η οποία ήταν εμφανώς πιο επικίνδυνη στο δεύτερο μέρος, θα χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ασκόφσκι να κάνει ωραίο σουτ έπειτα από λάθος διώξιμο των γηπεδούχων και τον Γιαννιώτη να διώχνει εντυπωσιακά.

Τα λάθη στην άμυνα του Ατρομήτου συνεχίστηκαν και στο 71’ ο Γιακουμάκης θα εκμεταλλευτεί την λάθος πάσα του Σουάρεθ, θα βγει «φάτσα» με τον Γιαννιώτη, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων θα πει ξανά «όχι».  Στο 77’ ο Ρομπάιγ θα κάνει ωραία ενέργεια, θα μπει μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που θα επιχειρήσει ήταν κακό και έφυγε άουτ.

Το τέλος ήταν δραματικό, με τον Γκονζάλες να φτάνει πολύ κοντά στο να γίνει ήρωας για τον Ατρόμητο ωστόσο το σουτ που έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ αρχικά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια αφού κόντραρε στην πλάτη του Σαράνοφ βρήκε στο δεξί δοκάρι! 

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει το τελικό 0-0.

3603284_221354.jpg

MVP

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν αυτός που κράτησε τον Ατρόμητο όρθιο στο δεύτερο ημίχρονο με τις μεγάλες αποκρούσεις του. Είπε «όχι» σε αρκετές περιπτώσεις στους παίκτες των φιλοξενούμενων και δικαιωματικά του αξίζει ο τίτλος του MVP του αγώνα.

Η φάση του αγώνα

Η τελευταία φάση του αγώνα με την εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στους Περιστεριώτες και να τελειώσει εντυπωσιακά η αναμέτρηση, ωστόσο το δοκάρι είχε διαφορετική άποψη. Σίγουρα ήταν η φάση του αγώνα, με τον κόσμο στο γήπεδο να μην μπορεί να καταλάβει αν η μπάλα είχε περάσει την γραμμή ή όχι!

 5681702.jpg

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ - Κουέν, Φριντζόνσον (79’ Μουνίθ), Γκονζάλες – Κλωναρίδης (62’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (89' Τζοβάρας), Κιάρτανσον (62’ Ροτάριου).

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ - Σίμον, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ - Τζανδάρης, Μπεχαράνο - Ντε Βινσέντι (59’ Γιακουμάκης), Σλίβκα (79’ Τσούκαλος, 90'+3' Μπάμπης), Τσιλούλης - Μανούσος (60’ Ασκόφσκι)


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0