Football Talk

Τερζής: «Δουλέψαμε αρκετά, την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Τερζής: «Δουλέψαμε αρκετά, την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την αφοσίωση των παικτών του στην εκτέλεση του πλάνου που είχαν σχεδιάσει έμεινε ο Τόλης Τερζής, όπως τόνισε μετά τη νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0.
Εμφανώς ευχαριστημένος από τους παίκτες του εμφανίσθηκε ο υπερησιακός τεχνικός του Άρη, Τόλης Τερζής, ύστερα από την επικράτηση της ομάδας του επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη και κάναμε μια καλή εμφάνιση. Δουλέψαμε αρκετά στη διάρκεια της εβδομάδας τόσο στο κομμάτι του Αστέρα για τον οποίον ξέραμε ότι θα μας περίμενε στο μισό γήπεδο και επιλέξαμε να πάμε με πολλούς παίκτες στην πλευρά από την οποία δημιουργήθηκε το πρώτο γκολ. Τα παιδιά είχαν συγκέντρωση, αφομοίωσαν αυτό που θέλαμε και πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά».

Για την επιλογή του με τους δύο εσωτερικούς μέσους: «Ο Άρης δεν έχει παίξει πολύ αυτή τη διάταξη στα τελευταία χρόνια αλλά τη δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα. Θα έλεγα ότι άρεσε και στα ίδια τα παιδιά, έδειξαν να συμφωνούν με την εκτέλεση αυτών που θελαμε και πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί».

Για την επικείμενη άφιξη του Πάρντιου: «Μπορούμε να πάμε ακόμη ψηλότερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0