Football Talk

Κλήρωση Europa Conference League: Ο Απόλλων Λεμεσού στο δρόμο των Παυλίδη, Χατζηδιάκου - Με Σλάβια Πράγας οι Γούτας, Χαρίσης!

Κλήρωση Europa Conference League: Ο Απόλλων Λεμεσού στο δρόμο των Παυλίδη, Χατζηδιάκου - Με Σλάβια Πράγας οι Γούτας, Χαρίσης!

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των ομίλων του Europa Conference League. Δείτε αναλυτικά τα οκτώ γκρουπ.

Οι οκτώ όμιλοι του Europa Conference League σχηματίστηκαν με την κλήρωση να ολοκληρώνεται πριν από λίγο. Από αυτήν προέκυψαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διασταυρώσεις, ενώ τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, έπεσαν στα… μαλακά.

Συγκεκριμένα, στον 5ο όμιλο, η Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, τον οποίο έστειλε στο Conference League ο Ολυμπιακός. Μαζί τους η… πρωτάρα στην Ευρώπη, Βαντούζ, ομάδα της Β΄ κατηγορίας της Ελβετίας και η ουκρανική Ντνίπρο.

Στον 7ο όμιλο, η Σίβασπορ, στην οποία αγωνίζονται ο Γούτας και ο Χαρίσης θα βρει απέναντί της την Σλάβια Πράγας που στα προκριματικά απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, καθώς και τις Κλουζ από την Ρουμανία και την Μπαλκάνι από το Κόσοβο.

Από την άλλη, τα «μεγάλα ονόματα» της διοργάνωησης θα έχουν εύκολο έργο στην φάση των ομίλων. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ με Χάποελ Μπιρ Σεβά, Αούστρια Βιέννης και Λεχ Πόζναν, ενώ η Γουέστ Χαμ με Άντερλεχτ, Σίλκεμποργκ και Στεάουα Βουκουρεστίου. Η Φιορεντίνα, στην ευρωπαϊκή επιστροφή της, κληρώθηκε με τις Μπασακσεχίρ, Χαρτς και την RFS

Αναλυτικά οι οκτώ όμιλοι του Europa Conference League:

 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0