Football Talk

Διπλό «χτύπημα» για Γιουβέντους με Μίλικ και Παρέδες!

Διπλό «χτύπημα» για Γιουβέντους με Μίλικ και Παρέδες!

Η Γιουβέντους φαίνεται πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρώσει δύο σημαντικές μεταγραφές για την μεσοεπιθετική γραμμή της, καθώς οι Λεάνδρο Παρέδες και Αρκάντιους Μίλικ πρόκειται να ντυθούν στα «ασπρόμαυρα».

Οι πρώτες αγωνιστικές στη Serie A έδειξαν ότι η Γιουβέντους έχει έντονα προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι, για αυτό και ο Μαξ Αλέγκρι επιζητούσε ενισχύσεις. Έτσι, η «Γηραιά Κυρία» πρόκειται σύντομα να ολοκληρώσει δύο κινήσεις που θα λύσουν εν μέρη τα χέρια του Ιταλού τεχνικού.

Πρώτος είναι ο Αρκάντιους Μίλικ, ο επιθετικός της Μαρσέιγ. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πολωνός έχει ήδη υπογράψει τα χαρτιά με τους «μπιανκονέρι», οπότε η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία και απομένουν πια οι ανακοινώσεις.

Εν συνεχεία, η Γιούβε πρόκειται να τελειώσει και με την υπόθεση «Παρέδες». Ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποχωρήσει από το Παρίσι για να βρει χώρο συμμετοχής, κάτι που ο ιταλικός σύλλογος εκμεταλλεύτηκε και κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, το deal περιλαμβάνει μονοετή δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, το ερχόμενο καλοκαίρι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0