Football Talk

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ουί-Τζo, επιστρέφει ο Ρέτσος, εξελίξεις με Φορτούνη!

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Ουί-Τζo, επιστρέφει ο Ρέτσος, εξελίξεις με Φορτούνη!

Στην Αθήνα αναμένεται την Πέμπτη ο Χουάνγκ Ουί-Τζο για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, ενώ στον Πειραιά επιστρέφει μετά από 5 χρόνια ο Παναγιώτης Ρέτσος. Στην πρώτη ομάδα, εκτός απρόοπτου, ο Κώστας Φορτούνης. Αγγλία καλεί Μαντί Καμαρά.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με τις επόμενες μέρες να αναμένονται «καυτές» σε όλα τα επίπεδα. Πρώτα από όλα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του διεθνή Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ουί- Τζο. Ο 29χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ αντί 5 εκατ. ευρώ από την Μπορντό και την Πέμπτη αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, ως δανεικός.

Την ίδια ώρα, στον δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά βρίσκεται ο Παναγιώτης Ρέτσος. Πέντε χρόνια μετά την αποχώρηση του με μεταγραφή ρεκόρ για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο 24χρονος πλέον στόπερ θα πατήσει και πάλι το πόδι του στον Ρέντη. Ο Ρέτσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Βερόνα και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις, όμως, υπάρχουν και στο θέμα του Κώστα Φορτούνη. Για τον ποδοσφαιριστή, που είχε κοπεί από την πρώτη ομάδα, δεν έχει φτάσει καμία πρόταση στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και αν αυτό δε συμβεί ούτε τις επόμενες μέρες, τότε από την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ θα γίνει και κουβέντα για το μέλλον του μιας και αυτή είναι η τελευταία σεζόν του συμβολαίου του.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται σε πολλά ακόμα μέτωπα για να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν. Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις για την απόκτηση εξτρέμ και όχι μόνο, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει μετά την ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στο μέτωπο των αποχωρήσεων. Ο Μαντί Καμαρά δύσκολα δεν θα πουληθεί αυτό το καλοκαίρι, με αγγλικά δημοσιεύματα να προσθέτουν στους μνηστήρες τις Νιουκάστλ και Λέστερ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0