Football Talk

ΠΑΟΚ: Πέρασε το πρώτο τεστ, αλλά θέλει ακόμα… δουλίτσα

ΠΑΟΚ: Πέρασε το πρώτο τεστ, αλλά θέλει ακόμα… δουλίτσα

Ο ΠΑΟΚ έβαλε το πρώτο τρίποντο στο σακούλι, επικρατώντας με 1-0 επί του Παναιτωλικού, οι «νέοι» έδειξαν θετικά δείγματα, αλλά έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης η ομάδα.

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας και πήρε τη πρεμιέρα ενάντια στον Παναιτωλικό με 1-0, όντας κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και με τα νέα πρόσωπα να ενθουσιάζουν το κοινό, παρά τις απουσίες που είχε στη βασική σύνθεση η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.
IMG_3974.jpg

Ευχάριστες οι παρουσίες των «νέων»

Από τους Μπράντον Τόμας, Κάλεντ Νάρεϊ μέχρι και τους Τιάγκο Ντάντας, Μάριο Τσαούση καιΚωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά «+» από την αναμέτρηση κόντρα στους Αγρινιώτες. Αρχικά, οι δύο «νεότεροι» στο ρόστερ συνεργάστηκαν στο πρώτο γκολ των «ασπρόμαυρων» στο πρωτάθλημα, με τον Ισπανό να σκοράρει και τον Γερμανό να… σερβίρει. 

Αμφότεροι είχαν πολύ καλές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο και ο Τόμας είχε την ευκαιρία να βρει και δεύτερο τέρμα, αν δεν σταματούσε την κεφαλιά του ο Ανέστης. Όσο για τον Νάρεϊ, ήταν για μία ακόμα φορά εκρηκτικός και αν βελτιώσει τα τελειώματά του τότε ο Λουτσέσκου θα έχει ένα μεγάλο όπλο στη «φαρέτρα» του. 

Παράλληλα, ο Ντάντας αγωνίστηκε περισσότερο ως μέσος, δηλαδή στη φυσική του θέση, και ο Πορτογάλος έδειξε ότι κατέχει μία «μαεστρία», η οποία αν προστατευθεί και βάλουν το «λιθαράκι» τους και οι πιο έμπειροι (Γιάσμιν Κούρτιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο), ο ΠΑΟΚ θα έχει μία πλήρη μεσαία γραμμή για τα ελληνικά δεδομένα. 

Εν συνεχεία, οι δύο Έλληνες αμυντικοί, Κουλιεράκης – Τσαούσης, πραγματοποίησαν πολύ ικανοποιητικές εμφανίσεις, με τον πρώτο να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League, αλλά και στην Τούμπα. Δίχως αμφιβολία, οι μικροί εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρουν και άλλες τέτοιες στο κοντινό μέλλον.  
IMG_3975.jpg

Βήμα-βήμα

Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν το ένα από τα 36 βήματα για το πρωτάθλημα της Super Leagueκαι η μάχη συνεχίζεται. Μιας και αυτό είναι το πλάνο του «νέου» ΠΑΟΚ, να παλεύει κάθε αγωνιστική και να δίνει κάθε φορά ξεχωριστή μάχη. Εφόσον δεν θα βρίσκεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα τη φετινή χρονιά θα έχει χρόνο να προπονείται, να βελτιώνεται και να δείχνει τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί να κυριάρχησε ενάντια στον Παναιτωλικό, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα διαφορετικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (Κυριακή 28/08, 21:45), έτσι ώστε να κάνει το 2/2 στη Τούμπα. 

Το project του ΠΑΟΚ θα χρειαστεί χρόνο και στήριξη. Όπως είπε και ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, «Όχι άλλη αρνητικότητα, προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι». Ώρα για δουλειά και σωστή προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο και μετά… Άρης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0