Football Talk

Κοπεγχάγη – Τράμπζονσπορ 2-1: Έδωσε το «φιλί της ζωής» ο Μπακασέτας, αλλά ο Ζέκα εξακολουθεί να έχει το… πάνω χέρι για πρόκριση! (video)

Κοπεγχάγη – Τράμπζονσπορ 2-1: Έδωσε το «φιλί της ζωής» ο Μπακασέτας, αλλά ο Ζέκα εξακολουθεί να έχει το… πάνω χέρι για πρόκριση! (video)

Η Κοπεγχάγη με ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου είχε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους τους Champions League στα χέρια της, αλλά ο Τάσος Μπακασέτας με ένα «κεραυνό» λίγο πριν το τέλος, αφήνει ελπίδες στην Τράμπζονσπορ!

«Μονομαχία» για την είσοδο στους ομίλους του Champions League με… έντονο ελληνικό άρωμα. Η Κοπεγχάγη του Ζέκα, υποδέχθηκε την Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη στο Τέλια Πάρκεν για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο των play off της διοργάνωσης. Μπορεί αυτός που χαμογέλασε στο τέλος να ήταν ο Ζέκα, καθώς η ομάδα του επικράτησε με 2-1, όμως το γκολ του Μπακασέτα κρατά στο παιχνίδι της πρόκρισης την τουρκική ομάδα.

Μόλις στο 9ο λεπτό, οι Δανοί «χτύπησαν» για πρώτη φορά. Ο Ντένσβιλ με επιμονή κέρδισε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της Τράμπζονσπορ, τροφοδότησε τον Φαλκ και εκείνος με την σειρά του έστρωσε στον Κλάεσον, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0.

Το ματς από εκείνο το σημείο απέκτησε ρυθμό, όμως η μεγάλη ευκαιρία έλειψε. Οι Τούρκοι ήταν αυτοί που αναζητούσαν πιο έντονα ένα γκολ, όμως οι ενέργειες του Ζέκα στον χώρο του κέντρου δεν τους άφηναν πολλά περιθώρια για να προκαλέσουν προβλήματα.

Το δεύτερο μέρος εκκίνησε όπως και το πρώτο. Με γκολ. Συγκεκριμένα, στο 48’ ο Λέραγκερ βρέθηκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσακίρ για δεύτερη φορά.

Κι ενώ ο Ζέκα έκανε τα πάντα για να μην δεχθεί γκολ η ομάδα τους, η τελευταία λέξη άνηκε στον αρχηγό της Εθνικής μας. Ο Μπακασέτας βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή των Δανών και με έναν «κεραυνό» κατόρθωσε να μειώσει 2-1 και να δώσει άλλο… τόνο στην ρεβάνς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κοπεγχάγη: Ράιαν, Ντικς (81' Άνκερσεν), Βάβρο, Χοτσολάβα, Κρίστιανσεν, Λεράγκερ, Ζέκα, Φαλκ (89' Στάμενιτς), Χάραλντσον (67' Μπόβινγκ), Μπιέλ (81' Γιοχάνεσον), Κλάεσον.

Τράμπζονσπορ: Τσακίρ, Λάρσεν, Ντένσβιλ (58' Μπάρτρα), Ούγκο, Ελμάλι, Μπακασέτας, Σιώπης (58' Μπάρντι), Κουασί (46' Τζανίνι), Ομούρ (89' Τοκούζ), Τρεζεγκέ, Κορνέλιους.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0