Football Talk

ΠΑΟΚ: Ο «κλήρος» πέφτει σε Κάργα και Κουλιεράκη

ΠΑΟΚ: Ο «κλήρος» πέφτει σε Κάργα και Κουλιεράκη

Προβλήματα επί… προβλημάτων για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον ΠΑΟΚ, που θα αναγκαστεί να καλύψει την δυάδα στην άμυνα με τρεις ποδοσφαιριστές για τις πρώτες αγωνιστικές της Super League!

 

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Όπως είχα αναφέρει σε ένα προηγούμενο άρθρο, ο ΠΑΟΚ έχει επτά κεντρικούς αμυντικούς, αλλά… Αυτό το «αλλά» είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Λουτσέσκου, με τους μόνους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για τα «μετόπισθεν» να είναι οι Ίνγκι ΊνγκασονΓιάννης Κάργας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. 
kargas.jpg
Καθώς, ο Ενέα Μιχάι, ήταν γνωστό πως θα αποχωρήσει, αλλά το timing δεν ήταν ιδανικό, μιας και φαίνεται να έχει έρθει συμφωνία με τη Φαμαλικάο, την ίδια ημέρα που Ιβάν Νάσμπεργκ έπαθε θλάση δευτέρου βαθμού και τέθηκε εκτός για ένα μήνα. Με συνέπεια να χάνει (σχεδόν σίγουρα) τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος (Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Άρης).

Πλέον, οι «ασπρόμαυροι» και ο Ρουμάνος τεχνικός καλούνται βρουν λύσεις σε αυτό το νέο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Διότι, πέραν του Ίνγκασον, ο οποίος είναι ο «βράχος» της άμυνας, ο Κάργας έχει παρουσιάσει κάκιστη αγωνιστική εικόνα στους αγώνες με τη Λέφσκι, και όπως είναι λογικό υπάρχει ανησυχία για τον Έλληνα αμυντικό, που φυσικά θα έχει πολλαπλές ευκαιρίες για να διαψεύσει την πλειονότητα και να δείξει τον «αληθινό εαυτό» του σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά και στη συνέχεια. 

Παράλληλα, αυτός που απομένει, είναι το προϊόν των ακαδημιών, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, για τον οποίο ο Λουτσέσκου εμπιστεύεται και τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά. Μιας και οι παρουσίες του στα φιλικά του Άπελντοορν της Ολλανδίας, ήταν αρκετά θετικές. Ωστόσο, ο 19άχρονος αμυντικός δεν έχει εμπειρίες από επίσημο αγώνα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Παρόμοια είναι και η περίπτωση του συμπαίκτη του στη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου», Παναγιώτη Παναγιώτου, που μπορεί να θεωρηθεί ως μία επιπλέον λύση. 
Κουλιερακης-Koulierakis-Standar.jpg1_.jpgΒέβαια, το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι μετά από αυτές τις εξελίξεις ή αν θα περιμένει να γυρίσουν οι Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης από τους τραυματισμούς τους. Οψόμεθα…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0