Football Talk

Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-3: Επική ανατροπή και 2/2 από τις αλλαγές του Τέρζιτς (video)

Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-3: Επική ανατροπή και 2/2 από τις αλλαγές του Τέρζιτς (video)

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, η Φράιμπουργκ ηττήθηκε από τη Ντόρτμουντ με σκορ 3-1, χάρις σε ένα καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο των Βεστφαλών

Ντεμπούτο για τον Μοντέστ, ο οποίος δεν κατόρθωσε να σκοράρει, δουλειά που ανέλαβαν οι αναπληρωματικοί του Έντιν Τέρζιτς. Τι και αν η Φράιμπουργκ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, η Μπορούσια έφερε τα πάνω - κάτω και με τρεις παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή, κατόρθωσε να αποδράσει με το δεύτερο της τρίποντο.

Ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο με την κατοχή μοιρασμένη και τις δύο ομάδες να σημειώνουν από οκτώ τελικές εκατέρωθεν. Την λύση στον γόρδιο δεσμό έδωσε ο Γκρέγκοριτς, ο οποίος τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 45λεπτου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από γέμισμα με στόχο το αριστερό δοκάρι του Φλέκεν, εκεί όπου ο Γκίντερ σηκώθηκε στον αέρα και σημάδεψε τον Αυστριακό επιθετικό, ο οποίος με ευκολία έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. 

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο δεύτερο μέρος, με τις αλλαγές του Τέρζιτς να τον δικαιώνουν στο 100%, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή. Η αρχή έγινε στο 77ο λεπτό, λίγες στιγμές αφότου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο 18χρονος Μπάινοου-Γκίτενς, ο οποίος σκόραρε το πρώτο επαγγελματικό του γκολ και έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Πάνω σε αυτό έχτισαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι αύξησαν την πίεση και κατόρθωσαν εν τέλει να πάρουν κεφάλι, με τον Μουκόκο να σκοράρει στο 84'. Ολική κατάρρευση για την Φράιμπουργκ, που είδε την εστία της να παραβιάζετε για ακόμη μία φορά, όταν ο Βολφ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Δείτε πως ήρθε η ισοφάριση:

Ακολούθησε η ανατροπή:

Kαι το «κερασάκι στη τούρτα»:


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντόρτμουντ: Κομπέλ, Μενιέ (46' Βόλφ), Χούμελς, Σλοτέρμπεργκ, Γκερέρο, Μπέλινγκχαμ, Νταχούντ (76' Μπραντ), Ρόις, Μάλεν (70' Μουκόκο), Αζάρ (64' Mπάινοου-Γκίτενς), Μοντέστ

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Γκίντερ, Λίνχαρτ,  Γκίντερ, Σιλντίγια, Έγκεσταϊν, Χόφλερ, Γκρίφο, Σαλάι, Ντόαν (85' Κιερέ), Γκρέγκοριτς (74' Πέντερσεν)

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0