Football Talk

Ατρόμητος: Φιλική νίκη στην Πάτρα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Κιάρτανσον!

Ατρόμητος: Φιλική νίκη στην Πάτρα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Κιάρτανσον!

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-1 της Παναχαϊκής, 10 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Ισλανδό Κιάρτανσον να παίζει για πρώτη φορά με το «αστέρι» στο στήθος.

Ο Κρις Κόουλμαν ξεκίνησε με τον Μάριτς στο τέρμα, τους Πομώνη, Χατζηισαϊα, Στρούγγη, Ντε Μποκ στην άμυνα, Ερλινγκμαρκ, Μούντες και Μουνίθ στον άξονα, το Ρουμάνο Ροτάριου και τον Τζοβάρα στα άκρα ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Κιάρτανσον. Ο Ισλανδός φορ ντεμπουτάρισε με την νέα του ομάδα, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Γιαννιώτης, Γκονζάλες, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κουέν Χαρίσης και Σουάρεθ, οι οποίοι προπονήθηκαν το πρωί στον Ασπρόπυργο..

Ο Κιάρτανσον έδειξε ιδιαίτερα κινητικός και μάλιστα συμμετείχε στο πρώτο τέρμα του αγώνα, όταν στο 33' ο Στεργίδης έκανε το γύρισμα με τη μπάλα να καταλήγει στην εστία του Κολοβούρη. Σε μία φάση όπου ο έμπειρος φορ «σιγούρεψε» το 0-1 όμως χρεώθηκε ως αυτογκόλ. Λίγο αργότερα (36') βρήκε ξανά δίχτυα, όμως δε μέτρησε αφού καταλογίστηκε φάουλ του Τζοβάρα στην αρχή της φάσης.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού με τον Λιποράσε. Ωστόσο ο Κουτσόπουλος όμως χάρισε στο 67' τη φιλική νίκη στον Ατρόμητο.

Ως αλλαγή, ο Ουαλός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Σάλτα, Τζαβίδα, Αθανασίου, Κουτσόπουλο, Οικονομίδη, Σταματούλας, Νταλαμήτρα και Δήμο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0