Football Talk

Σενάριο βγαλμένο από ταινία με τον Τσάκα και την αλβανική μαφία να μπλέκονται σε στημένο παιχνίδι

Σενάριο βγαλμένο από ταινία με τον Τσάκα και την αλβανική μαφία να μπλέκονται σε στημένο παιχνίδι
Έρευνα έχει ξεκινήσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο για στημένους αγώνες, ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται ο Γκρανίτ Τσάκα και η αλβανική μαφία...
Βγαλμένο από ταινία ή από την σειρά Bad Sport του Netflix, μοιάζει το σενάριο που εκτυλίσσεται στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πρωταγωνιστής ο Γκρανίτ Τσάκα, ο οποίος κατηγορείται για στήσιμο αγώνα, σε περσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Κρίσταλ Πάλας, όπου οι κανονιέρηδες είχαν επικρατήσει με 4-1. Στο 86ο λεπτό και αφότου το αποτέλεσμα είχε κριθεί, ο 30χρονος μέσος καθυστέρησε να εκτελέσει φάουλ, με αποτέλεσμα να δεχθεί κίτρινη κάρτα, γεγονός που σε πρώτη φάση μοιάζει ύποπτο.

Έτσι λοιπόν συμπεριλήφθηκε σε έρευνα της FA (σ.σ. αγγλική ομοσπονδία), η οποία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος, ελέγχουν εμπλοκή της αλβανικής μαφίας. Φαίνεται ότι κατά την διάρκεια της εν λόγω αναμέτρησης υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, τόσο στο Νησί, όσο και στη βαλκανική χώρα, ενώ έναν από τους βασικούς υπόπτους αποτελεί ο σουηδικής υπηκοότητας Αλβανός, Αλμπάν Γιουσούφι. Πρόκειται για παίκτη που αγωνιζόταν στην Allsvenskan και τιμωρήθηκε από την σκανδιναβική χώρα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Προς το παρόν τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς δεν γνωρίζει αν ο Τσάκα έκανε κάτι με δόλο, ενώ η Άρσεναλ, κρατάει χαμηλά την μπάλα, χωρίς δημόσιες τοποθετήσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0