Football Talk

Ολυμπιακός: Η πρώτη ομιλία του Κορμπεράν και η τριάδα στην άμυνα

Ολυμπιακός: Η πρώτη ομιλία του Κορμπεράν και η τριάδα στην άμυνα

Απόλυτα προετοιμασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και αποφασισμένος να δώσει στίγμα του με το… καλημέρα εμφανίστηκε στην πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη ο Κάρλος Κορμπεράν.

Μετά από 4 χρόνια και κάτι, η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς αλλά σε αυτά του Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός  που ανακοινώθηκε χτες μαζί με τους συνεργάτες από τους «ερυθρόλευκους», αν και δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά του εμφανίστηκε απόλυτα προετοιμασμένος για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με το καλημέρα, όταν μετά τις υπογραφές η κουβέντα πήγε στην παρουσίαση του ο ίδιος απάντησε πως υπάρχει πολύ δουλειά μπροστά και ένας πολύ σημαντικός αγώνας την Πέμπτη.

Ακολούθως, την Δευτέρα πήγε στον Ρέντη για πρώτη φορά, εμφανίστηκε δύο ώρες πριν την προπόνηση  για να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας και το προσωπικό  στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Λίγο αργότερα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους  του παίκτες και προσπάθησε να τους δώσει από την πρώτη στιγμή να καταλάβουν τι ζητάει από αυτούς. Κατοχή μπάλας, έλεγχο του παιχνιδιού, πίεση στον αντίπαλο. «Υπάρχει ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς μπροστά μας και θα πρέπει να ξεκινήσουμε αμέσως τη δουλειά. Θέλω να έχουμε τη μπάλα. Να έχουμε εμείς τον έλεγχο. Να βάζουμε πίεση στον αντίπαλο. Είμαστε μια ομάδα νικητών και πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο. Θέλω να είμαστε ο Ολυμπιακός», ήταν οι πρώτες ατάκες του Ισπανού τεχνικού μιλώντας στην ομάδα του.

Και λίγο μετά τους έδωσε εντολή να πατήσουν γήπεδο και τους…έβγαλε το λάδι. Η πρώτη προπόνηση του Κορμπεράν είχε διάρκεια δύο ώρες και πολύ υψηλή ένταση. Είχε και διπλό, με τον Ισπανό τεχνικό να βάζει τρεις στην άμυνα (Βρσαλκο, Παπασταθόπουλο, Σισέ) και να δίνει αριστερά την πλευρά στον Ρέαμπτσιουκ και δεξιά στον αντίστοιχο ρόλο να χρησιμοποιεί εναλλάξ τους Ραντζέλοβιτς, Άβιλα και Γκάρι Ροντρίγκες.

Το μενού είχε και βίντεο με επιλεγμένα στυγμιότυπα από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ακόμα μια λεπτομέρεια που δείχνει πόσο έτοιμος ήρθε στον Πειραιά, ο Κάρλος Κορμπεράν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0