Football Talk

Οριστικό: Νέος αρχιδιαιτητής ο Στέφεν Μπένετ!

Οριστικό: Νέος αρχιδιαιτητής ο Στέφεν Μπένετ!

Ο Στέφεν Μπένετ είναι ο νέος αρχιδιαιτητής καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, επικύρωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που είχε γίνει νωρίτερα.

Στην κορωνίδα της ελληνικής διαιτησίας βρίσκεται από σήμερα ο Στέφεν Μπένετ. Ο Βρετανός είναι λοιπόν ο νέος αρχιδιαιτητής, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να επικυρώνει με 11 ψήφους υπέρ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που είχε γίνει πριν στην Επαγγελματική Επιτροπή Ποδοσφαίρου της ελληνικής Ομοσπονδίας.

Ο Στέφεν Μπένετ ήταν μέχρι και σήμερα ένας εκ των βασικών συνεργατών του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από την ΚΕΔ.

Νωρίτερα, η κάλπη έδειξε 8 ψήφους υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά. Χαλίφης στη θέση του χαλίφη λοιπόν με τον ένα πρώην ρέφερι από το Νησί να διαδέχεται τον άλλο και τον Τάκη Μπαλτάκο να δικαιώνεται για την πρότασή του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

H Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκ νέου προκειμένου να λάβει αποφάσεις αναφορικά με τις εισηγήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις.

  • Επικύρωσε με ψήφους 11 υπέρ, 2 κατά και 1 λευκό την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ομοσπονδίας να ορισθεί πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους ο κ. Στέφεν Μπένετ. Νωρίτερα, η Ε.Ε.Π. έκανε δεκτή με ψήφους 8 υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά την εισήγηση του προέδρου της και προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου για ορισμό του κ. Μπένετ ως προέδρου της ΚΕΔ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0