Football Talk

«Περίπατος» για Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον περιμένει… Άρη!

«Περίπατος» για Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον περιμένει… Άρη!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε άνετα 3-0 στην έδρα της Ζίρα και βρίσκεται με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Europa Conference League, όπου συναντά το νικητή του ζευγαριού ΆρηςΓκόμελ!

Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί φαίνεται πως καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς της σειράς απέναντι στην Ζίρα. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, η οποία επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Μακάμπι, ο Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 22’ και το 54’ για να σφραγίσει τη νίκη. Το σκορ είχε ανοίξει στο 18’ ο Κανιτσόφσκι.

 

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς με σέντρα στις 19:00, ξεχωρίζει η «πεντάρα» της Λεχ Πόζναν, αλλά και το στραβοπάτημα της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η Λεχ Πόζναν μπορεί να νιώθει ότι βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση των προκριματικών. Οι Πολωνοί συνέτριψαν με 5-0 την Ντιναμό Μπατούμι και μετέτρεψαν την ρεβάνς της Γεωργίας σε διαδικαστική αναμέτρηση. Δύο γκολ του Σκόρας στο 10’ και το 33’ κι ένα ακόμα του Αμαράλ στο 24’ είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 από το πρώτο μέρος. Ο Αμαράλ πρόσθεσε ένα ακόμη τέρμα στο 66’, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ίσακ.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι ηττήθηκαν στην Τιφλίδα από την Σαμπουρτάλο με 1-0, χάρη σε τέρμα του Νονικασβίλι από το 41’ και τώρα καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στη ρεβάνς.

Μεγάλη σε εύρος νίκη και για την Μόλντε απέναντι στην Έλφσμποργκ. Σε ένα άτυπο σκανδιναβικό ντέρμπι, οι Νορβηγοί επικράτησαν των Σουηδών με 4-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου προκριματικού γύρου στο Europa Conference League:

Κιζιλζάρ – Όσιγιεκ 1-2

Καϊράτ Αλμάτι – Κισβάρντα 0-1

Λιεπάγια – Γιουνγκ Μπόις 0-1

Τόμπολ – Λίνκολν 2-0

Αραράτ-Αρμενίας – Πάιντε 0-0

Βαλμιέρα – Σκεντίγια 1-2

Μακεντονίγια – ΤΣΣΚΑ Σόφιας 0-0

Ζίρα – Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-3

Κόπερ – Βαντούζ 0-1

Κουόπιο – Μιλσάμι 2-2

Λεχ Πόζναν – Ντιναμό Μπατούμι 5-0

Μόλντε – Έλφσμποργκ 4-1

Σαμπουρτάλο Τιφλίδας – Στεάουα Βουκουρεστίου 1-0

Σεϊναγόγιεν – Λίλεστρομ 0-1

Ρουζομπέροκ – Ρίγα 0-3

Σούντουβα – Βίμποργκ 0-1

Στσζέτσιν – Μπρόντμπι 1-1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0