Football Talk

ΑΕΚ: Εκτός από δυο στόπερ, προχωράει κι άλλες τρεις μεταγραφές

ΑΕΚ: Εκτός από δυο στόπερ, προχωράει κι άλλες τρεις μεταγραφές
Η ΑΕΚ εκτός από δυο κεντρικούς αμυντικούς, δουλεύει παράλληλα κι άλλες υποθέσεις για το κέντρο και την επίθεσή της.
Σχετικά Άρθρα
Προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι η απόκτηση δυο κεντρικών αμυντικών. Εκεί δείχνει να έχει ανάγκη, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Εδώ και καιρό ο Ράντεκ Κουχάρσκι και οι συνεργάτες του προσπαθούν να κλείσουν δύσκολες περιπτώσεις, χωρίς επιτυχία. Για την ώρα, βέβαια… Οι (νέοι) στόχοι έχουν βρεθεί και οι επαφές συνεχίζονται, ώστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να έχει ο Αλμέιδα τους βασικούς του αμυντικούς.

Παράλληλα, όμως η ΑΕΚ δουλεύει για την απόκτηση κι άλλων τριών ποδοσφαιριστών. Εκτός λοιπόν από την άμυνα, η Ένωση προσπαθεί να κλείσει τον Πινέδα από τη Θέλτα για το χώρο του κέντρου. Χωρίς άγχος και πίεση, από τη στιγμή που ήδη έχουν αποκτηθεί Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς για τον άξονα κι έχοντας τον Μεξικανό με το μέρος της, υπάρχουν επαφές με την Ισπανική ομάδα προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή, με την ελπίδα (παίκτη και ΑΕΚ) ότι στο τέλος αυτό θα συμβεί.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει εντοπίσει και συζητά για την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού ανεξάρτητα με το αν θα μείνει ή όχι ο Άμραμπατ, αλλά και για έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά που έχει ο Αραούχο.

Εκτός από τους δυο κεντρικούς αμυντικούς λοιπόν, η ΑΕΚ δουλεύει παράλληλα κι άλλες τρεις μεταγραφές. Ολες αυτές οι περιπτώσεις (ο Πινέδα και οι άλλοι δυο για την επίθεση) ανήκουν σε ομάδες και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0