Football Talk

Παναθηναϊκός: Πρώτη στην Αυστρία με... φατούρο και από αύριο τα δύσκολα! (video)

Παναθηναϊκός: Πρώτη στην Αυστρία με... φατούρο και από αύριο τα δύσκολα! (video)

Η πρώτη του Τσέριν που ήταν ψαρωμένος, το «φατούρο» και από αύριο ανεβάζει… σφυγμούς ο Παναθηναϊκός!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται στη τελική ευθεία της προετοιμασίας του, με την ομάδα να φτάνει στο Μόναχο το μεσημέρι της Τετάρτης (5/7), ενώ από εκεί μετέβη οδικώς μέχρι την Αυστρία όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο!

Οι παίκτες ξεκουράστηκαν και βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Εκεί ο Άνταμ Τσέριν έκανε την πρώτη του προπόνηση με το «τριφύλλι», ενώ σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε πως θέλει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και προσέθεσε πως έχει την επιθυμία να μοιράσει χαμόγελα στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

«Υποχρεωτικό» φατούρο από τον κόουτς και η απάντηση του Χουάνκαρ! 

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έθεσε τους νεοαποκτηθέντες στο… ντάκο υποχρεώνοντας τους να περάσουν από το τούνελ για να δεχτούν το καθιερωμένο «φατούρο» (φάπες). Στην ίδια διαδικασία υπέβαλε και τους δύο όπου ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με τους πράσινους. Δηλαδή, τους Σάντσες και Χουάνκαρ!

Ο Ισπανός μπακ μάλιστα, απάντησε στον τεχνικό της ομάδας, λέγοντας του πως και εκείνος ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρέπει να περάσει και αυτός από το τούνελ, μοιράζοντας άφθονο γέλιο προς όλους! Στη συγκεκριμένη διαδικασία ο πιο… θαρραλέος φαίνεται πως ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος δεν έσκυψε ούτε έτρεξε, αφού βάσει της σωματοδομής του μπορούμε να τον αποκαλέσουμε και «βουνό»!

Χαλαρά στην πρώτη με... ψαρωμένο Τσέριν, από αύριο τα δύσκολα

Το κλίμα στην πρώτη συνάντηση ήταν πολύ ευχάριστο και τα πειράγματα δεν έλειψαν. Οι ρυθμοί της προπόνησης παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα, καθώς η κόπωση από το ταξίδι, απαιτούσε οι μηχανές να δουλέψουν στο… ρελαντί. Παρόλα αυτά, «τα δύσκολα» ξεκινάνε από αύριο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς οι ρυθμοί θα ανέβουν, μαζί με τους καρδιακούς σφυγμούς…

Το ρεπορτάζ μεταφέρει, πως ο Τσέριν ήταν λίγο… ψαρωμένος. Αυτό είναι κατανοητό, αφού είναι στις πρώτες μέρες του στο σύλλογο και δεν έχει περάσει ακόμα το κομμάτι της προσαρμογής! Οι περισσότερες επαφές του ήταν με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια και τον Πέντραγκ Έρακ (συνεργάτης του Γιοβάνοβιτς), λόγω της κοινής τους γλώσσας.

Από αύριο (6/7) οι προπονήσεις θα είναι διπλές, αρχής γενομένης στις 11:00 (η πρωινή), ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη, απογευματινή!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0