Football Talk

Παναθηναϊκός: Η τεράστια «αγκαλιά» του κόσμου, στέλνει το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Παναθηναϊκός: Η τεράστια «αγκαλιά» του κόσμου, στέλνει το δικό της μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

Τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού… βγάζουν φτερά, με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει όραμα για την νέα σεζόν, στοιχείο που έλλειπε τα τελευταία χρόνια από την ποδοσφαιρική ομάδα. Εκτός από όραμα και στόχους, το τριφύλλι, έχει πετύχει και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό. Έχει κερδίσει τον κόσμο του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να συσπειρώσει τον… πράσινο λαό και να τον φέρει πάλι στο γήπεδο, με ελκυστικό ποδόσφαιρο, παίκτες που τα δίνουν όλα και μάχονται για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο… τιμώντας την φανέλα που φορούν.

Σε αυτό το επίτευγμα οι φίλαθλοι είχαν έμπρακτη υποστήριξη, γεμίζοντας την Λεωφόρο Αλεξάνδρας με κάθε ευκαιρία. Άλλωστε οι πράσινοι αποτέλεσαν την ομάδα με τον μεγαλύτερο μέσο όρο πληρότητας γηπέδου, σε ποσοστό 63,52%, ενώ δεύτερος ήρθε ο Άρης στο 56,54%. Εξάλλου, η έδρα αποτέλεσε το «όπλο» του Παναθηναϊκού την  περασμένη αγωνιστική περίοδο.

9746_SYN3.jpg

Η σεζόν 2022/23 ξεκινάει με μια εξίσου μεγάλη «αγκαλιά», με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους και να ενημερώνει πως «οι διαθέσιμες κάρτες διαρκείας είναι πλέον ελάχιστες και σε μεμονωμένες θέσεις», 20 μέρες μετά την έκδοση τους. Ο συνολικός αριθμός αυτών ανέρχεται στα 10.000 ειριτήρια, ενώ μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το μερίδιο που έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι διαχειρίζονται την πώληση για τις θύρες 6, 7, 13 και 14. Δηλαδή τις πιο οικονομικές θέσεις του Απόστολος Νικολαΐδης.

Το εγχείρημα του Γιοβάνοβιτς απέδωσε καρπούς και ο Σέρβος τεχνικός έδωσε τη δική του νότα για να επιστρέψει το τριφύλλι εκεί που αξίζει. Μπορεί να χρειάστηκε χρόνος για να μεταφέρει την δική του φιλοσοφία στους παίκτες, αλλά τα κατάφερε. Εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με το οποίο οι πράσινοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκό θεσμό ύστερα από 5 ολόκληρα χρόνια και παράλληλα βοήθησε τον σύλλογο να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 8.

Όλα αυτά, δεν είναι αμελητέα. Κάθε άλλο, είναι βαρόμετρο και εκεί έγκειται η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος για την ανοικοδόμηση του νέου ρόστερ. Μπορεί να χρειάζεται «ατσάλινα νεύρα» και αστείρευτη υπομονή ο κόσμος, όμως με πράξεις και όχι με λόγια, βρίσκεται και πάλι κοντά στην ομάδα, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0