Football Talk

Οι παίκτες που μοίρασαν χαμόγελα με το… καλημέρα σε Ολυμπιακό και Πέδρο Μαρτίνς (video)

Οι παίκτες που μοίρασαν χαμόγελα με το… καλημέρα σε Ολυμπιακό και Πέδρο Μαρτίνς (video)

Η σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό έστω και ανέπισημα με δύο φιλικά μέσα σε 24 ώρες στο πλαίσιο της προετοιμασίας στην Αυστρία και ήδη, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει λόγους να… τρίβει τα χέρια του.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα να δίνει δύο φιλικά μέσα σε δύο μέρες απέναντι σε Ριντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Σίγουρα, σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν γίνεται να βγει κάποιο… πρόσημο για την κατάσταση της ομάδας, αφού μιλάμε για λιγότερο από δύο εβδομάδες προπόνηση και απέναντι σε δύο πιο έτοιμος συλλόγους.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς, χρησιμοποιώντας σχεδόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες που έχει στην αποστολή, είδε αρκετά πράγματα που τον έκαναν να χαμογελάσει. Συγκεκριμένα, παρότι είναι αρχή ακόμα, υπήρξαν πρόσωπα που έκαναν την διαφορά για τους «ερυθρολεύκους» και το BN Sports σας τους αναφέρει.

Αγκιμπού Καμαρά (σε θέση «8»)

Τονίζουμε τη θέση του «8» καθώς ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν σε όλη τη σεζόν κυρίως «10άρι» ή εξτρέμ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως βρήκε μία νέα θέση στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και στα δύο φιλικά, χρησιμοποιήθηκε στον συγκεκριμένο ρόλο.

Το πρόσημο παραπάνω από θετικό. Εύστοχα τρεξίματα, ασταμάτητο πρέσινγκ (ειδικά με παρτενέρ τον Κανέ) και σωστό μοίρασμα της μπάλας στα πλάγια αλλά και στον επιθετικό. Ουσιαστικά, ο Αγκιμπού που απολαύσαμε πέρσι, στη θέση του συνονόματου, Μαντί.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Μαμαντού Κανέ

Έχει… τρελάνει τον Πέδρο Μαρτίνς ο Μαμαντού Κανέ. Παρότι ήταν στην έξοδο μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο νεαρός χαφ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο φινάλε της σεζόν και κέρδισε μία ευκαιρία μέσω της προετοιμασίας στην Αυστρία. Τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά, ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου.

Άπειρα τρεξίματα, σωστές τοποθετήσεις και καθαρό μυαλό. Μάλιστα, τον είδαμε και νέο ρόλο κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου έπαιξε ως δεξί μπακ, βγάζοντας με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του μέχρι να τραυματιστεί και να αποχωρήσει προληπτικά. Αρκετά ανεβάσματα (από δικό του κερδισμένο φάουλ, πέτυχε την ανατροπή ο Ολυμπιακός) και άρτιος αμυντικά.

5632042.jpg

Λεονάρντο Κούτρης

Είναι το μεγάλο «στοίχημα» του Μαρτίνς. Ο Λεονάρντο Κούτρης επέστρεψε στον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία ευκαιρία για να παραμείνει στο ρόστερ. Ο Έλληνας μπακ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και θυμίζει τον Λέο που είχαμε απολαύσει στην «κόντρα» με τον Τσιμίκα.

Και στα δύο φιλικά δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και μπαίνει δυναμικά στις φάσεις ενώ έχει εξαιρετικά και σωστά ανεβάσματα. Ο τραυματισμός του με την Φορτούνα δεν εμπνέει ανησυχία και όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας αποκλειστικά στο BN Sports, στον Κούτρη αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλει ο Μαρτίνς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΡΙΝΤ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Μπαντιουγκού Φαντιγκά

«Διάβολος» σε αυτά τα πρώτα φιλικά. Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά είναι από τους καλύτερους παίκτες έως τώρα της προετοιμασίας παρότι έχει χρησιμοποιηθεί ως εξτρέμ κυρίως (είναι 8-10άρι). Ο άλλοτε άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε δείξει κάποια δείγματα από το ταλέντο του πέρσι αλλά στην προετοιμασία δείχνει ακόμα παραπάνω.

Στο πρώτο φιλικό κόντρα στη Ριντ ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου από τον Ολυμπιακό, καθώς πίεζε, έκλεβε, κυκλοφορούσε τη μπάλα και μοίραζε στιγμές μαγείας στο χορτάρι. Βέβαια, του λείπει το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα λόγω του παρορμητισμού όμως αυτό μπορεί να φτιαχτεί με τη βοήθεια του Μαρτίνς.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Αχμέντ Χασάν

Ο παλιός, καλός… Αχμέντ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μπορεί πέρσι να παραχωρήθηκε δανεικός στην Κόνιασπορ ωστόσο δείχνει πως έχει επιστρέψει κεφάτος και έτοιμος να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί και απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά από τον Άρη.

Έτσι, αυτός και ο Τικίνιο θα διεκδικήσουν μία θέση για να ολοκληρωθεί η τριάδα των φορ, με το θέμα απόκτησης ενός ακόμα να είναι υπαρκτό. Έτσι, ο έμπειρος φορ θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να πλαισιώσει τους άλλους δύο και το γκολ κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ δείχνει πως είναι έτοιμος να το κάνει.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Γκονζάλο Άβιλα

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, τον είδαμε για 45 λεπτά κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Γκονζάλο Άβιλα δεν έχει κλείσει ούτε μία εβδομάδα ως παίκτης του Ολυμπιακού και όμως φάνηκε αρκετά έτοιμος για να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Μακάμπι Χάιφα.

Ο Ισπανός μπακ ήταν συγκεντρωμένος και εξαιρετικός στα καθήκοντά του κόντρα στον γερμανικό σύλλογο ενώ είχε συνεχή ανεβάσματα. Όπως ακριβώς θέλει ο Πορτογάλος προπονητής. Και το τρομερό είναι να αναλογιστεί κανείς πως ήρθε για μπακ απ του Βρσάλικο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0