Football Talk

Διπλή προπόνηση ο Παναθηναϊκός, εντάχθηκαν τρεις παίκτες! (video)

Διπλή προπόνηση ο Παναθηναϊκός, εντάχθηκαν τρεις παίκτες! (video)

Με δυναμικό τρόπο έκλεισε την εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, με την πρώτη «διπλή προπόνηση» της χρονιάς να είναι γεγονός. Βαγιαννίδης, Σιδεράς και Κρυπαράκος έκαναν την πρώτη τους!

Η πρώτη «διπλή προπόνηση» στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Οι πράσινοι έκλεισαν… δυναμικά την εβδομάδα, με μια πρωινή και μια απογευματινή προπόνηση στο Γεώργιος Καλαφάτης, στο Κορωπί.

Εκεί βρέθηκαν τρία νέα πρόσωπα, στο πλαίσιο τις αξιολόγησης, εκ των έσω της ομάδας. Ο λόγος για τους Γιώργο Βαγιαννίδη, Γιώργο Σιδερά (από τη Β’ ομάδα), ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε να δει τον 19χρονος Χρήστο Κρυπαράκο, έναν πολύ ταλαντούχο φορ του τριφυλλιού που αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα, όπως επίσης και στην κ19. Η περίπτωση του δύσκολη να αξιοποιηθεί όμως, λόγω της πληθώρας που υπάρχει στην θέση του στράικερ.

Παρόλα αυτά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει εκφράσει την επιθυμία του να δει και άλλους παίκτες οι οποίοι διαθέτουν ταλέντο και να αξιολογήσει με τη σειρά του.

Στα της προπόνησης, η ομάδα το πρωί έκανε αποκλειστικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης για… ξεμούδιασμα, ενώ το απόγευμα μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και τέλος παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0