Football Talk

Ανανοινώνεται ο Άβιλα, πιέζει ο Σκάρπα, προτιμά Ολυμπιακό ο Ζινκερνάγκελ

Ανανοινώνεται ο Άβιλα, πιέζει ο Σκάρπα, προτιμά Ολυμπιακό ο Ζινκερνάγκελ

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να προσπαθούν για να κλείσουν το συντομότερο τους στόχους για ενίσχυση της ομάδας.

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία και στον Ολυμπιακό εντείνουν τις προσπάθειες για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Όπως όλα δείχνουν η πρώτη ανακοίνωση θα έχει το όνομα του Γκονσάλο Άβιλα Γκόρντον. Ο 24χρονος Ισπανός βρίσκεται από χτες στην Αθήνα και όλα δείχνουν πως μέσα στη μέρα θα τελειώσει και επίσημα η μετακίνηση του από την Χάντερσφιλντ στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να προορίζεται για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Σίμε Βρσαλκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άβιλα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, όπως και ο Ντένις Αλίγιαγκιτς με τον 19χρονο Τσέχο φορ να προορίζεται αρχικά για την ομάδα B΄.

Την ίδια ώρα καλά κρατούν τα σκληρά παζάρια με την Παλμέιρας για την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου δημιουργικού μέσου, Γκουστάβο Σκάρπα. Πρόκεται για έναν από τους καλύτερους παίκτες της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει μαζί του και προσπαθεί να τον κάνει δικό του από τώρα. Ο Σκάρπα από την πλευρά του πιέζει όσο μπορεί την Παλμέιρας καθώς επιθυμεί να έρθει και να παίξει στην Ευρώπη και φαίνεται πως αυτό θα συμβεί είτε σε αυτή είτε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει και 2-3 ακόμα περιπτώσεις παικτών από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και είναι έτοιμοι στην περίπτωση που δεν γίνει από τώρα του Σκάρπα.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με την Γουότφορντ για την αγορά του 27χρονου Δανού μεσοεπιθετικού, Φίλιπ Ζενκερνάγκελ. Ο παίκτης έχει τέσσερα χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την Γουότφορντ, αλλά η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει. Ο Ζινκερνάγκελ που βοήθησε σημαντικά πέρσι τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να ανέβει στην Premier League εμφανίζεται θετικός να μετακομίσει στον Πειραιά και αποτελεί σύμμαχο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον κάνει δικό του. Για αυτό και στον Πειραιά δεν ανυσηχούν για το ενδιαφέρον που προέκυψε για τον παίκτη από πλευράς Μπεσίκτας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάντα στη λίστα τους τα ονόματα των Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη και του Κάιλ Λάριν που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής, αλλά προτεραιότητα αποτελούν οι παραπάνω περιπτώσεις. 

Ακολούθως, εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε και στο κομμάτι των αποχωρήσεων με τον Κένι Λαλά να βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικών ομάδων και τους Σεμέδο, Ονιεκούρου να έχουν αρκετούς θαυμαστές στην Τουρκία. 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0