Football Talk

ΑΕΚ: Η ανοιχτή γραμμή με τη Θέλτα για Πινέδα και τα πρώτα βήματα

ΑΕΚ: Η ανοιχτή γραμμή με τη Θέλτα για Πινέδα και τα πρώτα βήματα

Διαβάστε για το πώς έχουν οι τωρινές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του Μεξικανού χαφ στην ΑΕΚ.

Ως βασικός στόχος της ΑΕΚ για τη μεσαία της γραμμή χαρακτηρίζεται αυτή τη στιγμή ο Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής της Θέλτα αποτελεί εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα και η Ένωση εδώ και καιρό προσπαθεί να τον κάνει δικό της. Τα θετικά της ιστορίας είναι ότι η Θέλτα δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για τη νέα σεζόν και η επιθυμία του Μεξικανού είναι να μείνει στην Ευρώπη και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Αλμέιδα.

Το αρνητικό είναι ότι η ομάδα της Ισπανίας είχε ως βασική της επιθυμία να πουλήσει τον Πινέδα και όχι να τον δώσει δανεικό, όπως ήθελε η ΑΕΚ. Ωστόσο, όσο περνούν οι ημέρες αυτή η αρχική επιθυμία των Ισπανών αρχίζει να υποχωρεί. Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη δυο προτάσεις στη Θέλτα που έχουν απορριφθεί. Όμως δεν έχει εγκαταλείψει. Υπάρχει ακόμη διαφορά μεταξύ των δυο συλλόγων, όμως η ΑΕΚ επιμένει και αυτή τη στιγμή η Θέλτα αρχίζει να συζητά τον δανεισμό του Πινέδα, εκεί που στην αρχή της επικοινωνίας μαζί της δε το συζητούσε καν. Υπάρχουν δηλαδή βήματα προόδου. Έστω και μικρά.

Αυτή τη στιγμή η συζήτηση ΑΕΚ και Θέλτα γίνεται για τον δανεισμό του Μεξικανού, αλλά με μία λογική οψιόν αγοράς για την αγορά του παίκτη από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2023. Εκεί υπάρχει απόσταση αυτή τη στιγμή, μεταξύ των δυο συλλόγων. Οι συζητήσεις θα προχωρήσουν με την ΑΕΚ να εξαντλεί όλα τα χρονικά περιθώρια, που προς το παρόν υπάρχουν και με όπλο την επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα της υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να έχουμε deal κάποια στιγμή.

Να σημειωθεί πως εκτός από τον Πινέδα η ΑΕΚ δουλεύει παράλληλα κι άλλες δυο υποθέσεις κεντρικών χαφ. 

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0