Football Talk

Έξαλλος ο Ετό με τους διεθνείς του Καμερούν: «Θα βάλω πιτσιρικάδες στις θέσεις σας!» (video)

Έξαλλος ο Ετό με τους διεθνείς του Καμερούν: «Θα βάλω πιτσιρικάδες στις θέσεις σας!» (video)
Απίστευστο ξέσπασμα από τον Σαμουέλ Ετό, νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καμερούν.
«Ταύρος» εν υαλοπωλείω ο Σαμουέλ Ετό, μετά την εμφάνιση των διεθνών του Καμερούν κόντρα στο Μπουρουντί. Τα «λιοντάρια» της Αφρικής μπορεί να επικράτησαν με 1-0, αλλά ο άλλοτε σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του, δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα τους.

Κάπως έτσι, κατέβηκε στα αποδυτήρια και είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα on camera, προειδοποιώντας τους πως θα βάλει πιτσιρικάδες να αγωνιστούν στη θέση τους!

«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος, δεν με νοιάζει απέναντι σε ποια ομάδα παίζετε, εδώ εκπροσωπείτε το Καμερούν. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος. Στην καριέρα μου έχασα την ευκαιρία να είμαι στο Μουντιάλ, αλλά ξέρω τι προβλήματα είχα ν' αντιμετωπίσω. Τέτοια προβλήματα δεν θα επιτρέψω να εμφανιστούν ξανά.

Αν το αξίζετε, θα παίζετε. Αν δεν το αξίζετε, θα δώσουμε με χαρά την ευκαιρία σε πιτσιρικάδες να πάρουν τη θέση σας. Κανείς δεν έχει εγγυημένη θέση στην ομάδα. Κανείς! Να κάνετε σωστά τη δουλειά σας όταν φοράτε αυτή τη φανέλα. Κάθεστε όλοι εδώ και δεν έχετε ιδέα τι μάχες δίνω για εσάς. Μπορεί να σκέφτεστε “τι μας λέει τώρα ο χαζός” αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά τι λάθη έχω κάνει και γιατί απέτυχα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0