Football Talk

Γκατούζο: «Έχουμε τρελαθεί, είμαι ρατσιστής;»

Γκατούζο: «Έχουμε τρελαθεί, είμαι ρατσιστής;»
Σε ξέσπασμα του κατά την διάρκεια συνέντευξης ο Τζενάρο Γκατούζο θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι των social media που τον παρουσιάζουν ως ρατσιστή.
Η απόκτηση του από την Βαλένθια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, η οποία ξεκίνησε κυρίως από το twitter που τον εμφανίζει ως ρατσιστή. Κυκλοφορεί μάλιστα το hashtag #noagatusso, το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ίδιος θέλησε να καταρρίψει τον μύθο, μιλώντας στην gazzeta dello sport, εκεί όπου έφερε το παράδειγμα του Μπακαγιόκο που τον είχε φέρει ως μεταγραφή στην Νάπολι.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:


«Η ιστορία μιλάει από μόνη της. Είμαι ρατσιστής; Είμαι ομοφοβικός; Είμαι ξενοφοβικός; Είμαι σεξιστής; Έχουμε τρελαθεί; Είναι ώρα να ηρεμήσετε.

Είμαι ρατσιστής; Τότε γιατί πήρα τον Μπακαγιόκο όταν ήμουν στη Νάπολι; Δεν είχα ποτέ τίποτα εναντίον μαύρων παικτών, πολλοί από τους οποίους ήταν συμπαίκτες και φίλοι μου.

Έχω χτίσει την καριέρα μου με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ιδρώτα. Κανείς δεν μου έχει χάρισε τίποτα. Και δεν θα επιτρέψω πλέον σε κανέναν, με αυτές τις τρομερές κατηγορίες να εμποδίσει τη δουλειά μου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0