Football Talk

Συναντά τον δικηγόρο του Λουκάκου η Ίντερ, για να τον φέρει ξανά στο Μεάτσα!

Συναντά τον δικηγόρο του Λουκάκου η Ίντερ, για να τον φέρει ξανά στο Μεάτσα!

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως βρίσκεται η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Serie A, με δημοσίευμα του Sky Sports να κάνει λόγο για επαφή του Βέλγου με τον δικηγόρο του, προκειμένου να καταφέρει να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της Ίντερ, το καλοκαίρι!

Τα αδύνατα… δυνατά, φαίνεται πως κάνει ο Ρομέλου Λουκάκου για να επιστρέψει στην Ίντερ, με τον Βέλγο επιθετικό να φημολογείται πως έχει έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο του, για να κλείσει αυτός ραντεβού με εκπροσώπους των «νερατζούρι», προκειμένου να γυρίσει στην Ιταλία.

Μοιάζει άλλωστε δεδομένη η αποχώρησή του από την Τσέλσι, με τον Λουκάκου να μην θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ και να μην επηρεάζεται ούτε από την αγορά της ομάδας από τον Τοντ Μποέλι.

Μένει να δούμε αν ο στόχος του θα εκπληρωθεί και αν η επιθυμία του να γυρίσει στην Ίντερ θα γίνει πραγματικότητα, με τους «νερατζούρι» να έχουν επίσης την ίδια επιδίωξη ή αν τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν το όνομά του με την Γιουβέντους, θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0