Football Talk

Κυπελλούχος Τουρκίας η Σίβασπορ του Γούτα, επικράτησε στον τελικό της Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου (video)

Κυπελλούχος Τουρκίας η Σίβασπορ του Γούτα, επικράτησε στον τελικό της Καϊσέρισπορ του Κολοβέτσιου (video)

Το πρώτο της Κύπελλο Τουρκίας κατέκτησε η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα, επικρατώντας της Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου με 3-2.

Ιστορική μέρα για την Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα, αφού κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο Τουρκίας, επικρατώντας στον τελικό της Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Σε έναν αγώνα με έντονο ρυθμό, η Καϊσέρισπορ προηγήθηκε στο 33’ με τον Τσίβελεκ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής. Η Σίβασπορ απάντησε στο 60’ με τον Απιντανγκόγιε να κάνει το 1-1 μέσα από την περιοχή.

Το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί η Σίβασπορ προηγήθηκε γρήγορα, με το φοβερό σουτ του  Γκραντέλ να κάνει το 2-1 στο 95’. Στο 107’ όμως ο Παρλάκ ξαναέφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, με ωραία κεφαλιά.

Ενώ όλοι περίμεναν την διαδικασία των πέναλτι, ο Κονατέ αξιοποίησε την ασίστ του Καγιόντε για να κάνει το 3-2 στο 113’. Η Καϊσέρισπορ δεν μπόρεσε να απαντήσει ξανά με την Σίβασπορ να στέφεται Κυπελλούχος Τουρκίας.

Ο Δημήτρης Γούτας μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 117’ για να βοηθήσει την ομάδα του να διατηρήσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έμεινε στον πάγκο.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0